O ilde eğitime 2 gün ara verildi!

Sinop'un Ayancık ilçesinde eğitime ara verildi.
O ilde eğitime 2 gün ara verildi!

Sinop'un ilçesi Ayancık'ta eğitime 2 gün ara verildiği açıklandıs Sinop'ta günlerdir etkisini gösteren olumsuz hava koşulları sebebiyle ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Hal böyle olunca sağanak yağışı devam etmesiyle birlikte Sinop'un Ayancık ilçesinde eğitime 2 gün ara verlimesine karar verildi.

Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre yaşanan olumsuz hava koşulları ve sağanak yağış sebebiyle Ayancık ilçesinde eğitim ara verildiği açıklandı. Valilik tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde oldu;  "İlimizde etkili olan olumsuz hava koşulları ve kuvvetli yağış nedeniyle 'Ayancık' ilçemizde 8-9 Haziran tarihleri arasında taşımalı eğitime 2 gün ara verilmiştir" denildi.

SİNOP AYANCIK'TA EĞİTİME 2 GÜN ARA VERİLDİ

Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Ayancık ilçesinde eğitime ara verildği açıklandı. Sinop'ta günlerdir süren sağanak yağış sebebiyle ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Olumsuz hava koşulları sebebiyle okullara 2 gün ara verildiği açıklandı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada ilde etkili olan olumsuz hava koşulları ve kuvvetli yağış sebebiyle Ayancık ilçesinde eğitime 8/ 9 Haziran tarihlerinde taşımalı eğitime 2 gün ara verildiği açıklandı. Sinop Valiliği sosyal medye hesabı üzerinden şu açıkmayı yaptı;  "İlimizde etkili olan olumsuz hava koşulları ve kuvvetli yağış nedeniyle 'Ayancık' ilçemizde 8-9 Haziran tarihleri arasında taşımalı eğitime 2 gün ara verilmiştir" denildi. 

Türkiye ile ilgili son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler