Başkan Çakın'dan Genç Kuşak Akademi açılışına davet!

Uşak Belediyesi tarafından yapılan projeler teker teker açılarak hizmete giriyor. 4 Mart Pazartesi günü Genç Kuşak Akademi açılarak hizmete girecek.
Başkan Çakın'dan Genç Kuşak Akademi açılışına davet!

Uşak Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu projeler tamamlanarak açılışları yapılıyor. Özellikle son günlerde bu açılışlar dikkat çekmeye başladı. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından yapılan açılışlar ile beraber Uşaklılar farklı bir hizmete kavuşuyorlar. Dün Yeşil Karağaç Sosyal Tesisi, bugün ise Dikilitaş Millet Bahçesi için açılış törenleri yapıldı. Uşaklıların yoğun katılımları ile gerçekleştirilen açılışlar ile beraber Uşak iki yeni imkana daha kavuşmuş oldular.

GENÇ KUŞAK AKADEMİ İÇİN AÇILIŞ TÖRENİ!

Uşak Belediyesi şimdi yeni bir açılışın daha duyurusunu yaptı. Uşak Belediyesi’nin projelerinden olan Genç Kuşak Akademi 4 Mart 2024 Pazartesi günü yapılacak olan açılış töreni ile hizmete girecek. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın iştirak edeceği açılış törenine yine yoğun bir katılım olması bekleniyor.

BAŞKAN ÇAKIN DAVET ETTİ!

Genç Kuşak Akademi’nin açılışı için bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Yaşamak ve yaşlanmak isteyeceğimiz bir Uşak inşası için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bu kapsamda şehrimize kazandırdığımız; serbest çalışma alanlarına, etkinlik atölyelerine, dersliklere, kafeteryaya ve geniş bir kütüphaneye ev sahipliği yapan Genç Kuşak Akademi’nin açılışına tüm Uşaklıları davet ediyorum. Kapsamlı tesisimizin Uşaklılara hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ghxkaqbwqaalyvl.jpg

4 Mart 2024 Pazartesi günü saat 16:30’da gerçekleştirilecek olan açılışta çeşitli etkinliklerin yapılacağı ve katılımcılara da ikramlarda bulunulacağı duyuruldu.

Uşak Belediyesi’nin Genç Kuşak Akademi projesini nihayetlendirecek olan açılışa yoğun bir katılım gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.