2023 Survivor bitti mi? Ne zaman başlayacak?

2023 Survivor'ın ne zaman devam edeceği veya devam edilip edilmeyeceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor.
2023 Survivor bitti mi? Ne zaman başlayacak?

2023 Survivor bitti mi? Ne zaman başlayacak?: Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonrasında Türkiye'yi yasa boğan vefat haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye gündeminde 12 gündür asrın felaketi olarak adlandırılan 2023 depremi var. Hal böyle olunca birçok dizi ve yarışma programı çekimleri ertelendi veya durduruldu. Peki Survivor yarışması bu yıl bitti mi? Ne zaman başlayacak? Bu soruların yanıtı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

TV8 televizyon ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının birçok izleyici kitlesi bulunmakta. Deprem sonrasında yayınlanmaya Survivor'ın ne zaman yayınlanmaya başlayacağı ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ülkemizi yasa boğan depremlerden sonra enkaz çalışmaları sürreken binlerce vatantaşımız hayatını kaybediyor. Bunun yanında mucize kurtuluşları da yaşanıyor. Survivor yarışmasının tekrar ne zaman yayınlanacağı merak eden vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. Peki 2023 Survivor devam edecek mi? Ne zaman başlayacak?

SURVİVOR YARIŞMA PROGRAMI BİTTİ Mİ?

TV8 kanalında yayınlanan Survivor 2023 bitti mi diye merak ediliyor. Bu konu ilel igili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu konu ile ilgili açıklama yapılır yapılmaz sizinle paylaşılacaktır. 

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2023 Survivor yarışmasının yayınlanıp yayınlanmayacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bu konu henüz netleşmedi. Survivor yarışmasının tekrar ekranlarda ne zaman yayınlanacağı hakkında bir açıklama yapılırsa bu haber içeriğine eklenecektir.

ACUN ILICALI YUNANİSTAN SURVİVOR'A CANLI BAĞLANDI

Acun Ilıcalı Yunanistan'daki Survivor yarışmasına canlı bağlanarak Türkiye'de yaşanan acı olaylardan bahsetti ve Yunanistan'a teşekkür etti. Ilıcalı canlı olarak bağlandığı programda şu ifadeler yer verdi;

"Bildiğiniz üzere yıkıcı depremler oldu ve ülke olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. Her gün bu büyük felaketi yaşayan vatandaşlarımızın ölüm haberlerini alıyoruz. Çok sayıda ülke bizimle bu acıyı paylaşıyor ve tüm dünyanın desteğini hissettik. Ancak bu felakette bize büyük destek olan bir ülke çok özel. Bu ülke Yunanistan. Depremi yaşadığımız ilk andan itibaren Yunan hükümeti ve halkının hızlı ve inanılmaz desteği çok önemli" şeklinde konuştu.

Yunanistan'da programa başlandığından beri her zaman Yunan halkından gördüğü sevgiden bahseden Acun Türkiye'de herkesi bundan bahsettiğini söyledi. Şu anda Türkiye'de herkesin Yunan halkının kalbindeki sevginin gücünü ve büyüklüğünü hissettiğini belirten Acun Yunun hükemitinin hızlı reaksiyonunu ve Yunan televizyonunun büyük hassiyetini de açıklayarak arama kurtarma ekiplerinin başarılarından da bahsetti ve ekledi. 

"Her zaman söylediğim gibi, iki komşu ülkede yaşayan iki güzel ülkeyiz. Bakanlarımızın söylediği gibi, birbirimize sevgimizi göstermek için bir felakete gerek yok. Kendim ve ülkem adına Yunanistan hükümetine ve halkına çok çok teşekkür etmek isterim. Başka ne söyleyebilirim, hepinizi çok seviyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Haberler