WhatsApp'tan yeni özellik! Artık sohbet transferi yapmak çok kolay olacak

WhatsApp yeni güncellemesi üzerine çalışıyor. Bu güncelleme ile artık sohbet transferi çok kolay olacak.
WhatsApp'tan yeni özellik! Artık sohbet transferi yapmak çok kolay olacak

Telefonunu çok sık değiştirenler artık sohbet transferi yapabilmek için uğraşmayacak. Bulut hesabı üzerinden yapılan girişlerde sohbetlerin trasferlerine gerek kalmayacak. Doğrudan sohbet transferi kendiliğinden yapılacak. Yeni bir telefona ya da cihaza WhatsApp uygulamasını kurarken normal şartlarda Google Drive üzerinden aktarım yapmanız gerekiyordu. Fakat artık buna ihtiyaç kalmayacak. Buluta gerek kalmadan sohbet aktarımı sağlanabilecek. 

WhatsApp 2.23.9.19 beta sürümü ile gelecek olan bu özellik iki cihaz arasında sohbet aktarımını kolay bir şeklide yapmanızı sağlayacak. Sık şekilde telefon değişikli yapanların aklındaki bu soru işareti ortadan kalkıyor. Artık çok kolay bir şekilde eski mesajlarınız aynen diğer cihaza gidebilecek. Bu iki cihaz arasındaki sohbet tranferi nasıl yapılacak? İşte detaylar.

SOHBET TRANSFERİ ARTIK ÇOK KOLAY

İki cihaz arasında sohbet transferi yapmak artık çok kolay olacak. QRkod okutarak sohbetleri kolay bir şekilde diğer cihaza taşıyabileceksiniz. Wi-Fi Direct teknolojisi ile bu mümkün hale gelecek. Söz konusu güncelleme şu anda beta aşamasında olduğundan dolayı bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı net olarak bilinmiyor. En kısa sürede sunulması bekleniyor. 

Telefonunu çok sık değiştiren kişilerin duyunca çok sevineceği bu özellik ile ilgili detaylar geldiğinde hemen öğrenmek için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. Sizler için en güncel haberleri en kısa sürede sizlere sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler