WhatsApp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor, ne zaman düzelecek?

Anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp için erişim sorunu şikayetleri yapılıyor.  WhatsApp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor, ne zaman düzelecek, açıklama yapıldı mı? 
WhatsApp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor, ne zaman düzelecek?

Dünyanın en yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için erişim sorunu yaşandığına dair şikayetler yapılmaya başlandı. Kullanıcılar WhatsApp üzerinden mesaj gönderdiklerinde karşı tarafa ulaşmadığını iddia ediyorlar. Yaşanan bu sorunun ne zaman sona ereceği ve WhatsApp mesajlarının ne zaman iletilebileceği merak ediliyor.  WhatsApp çöktü mü, ne zaman düzelecek? 

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

WhatsApp ile alakalı olarak çöktü mü sorularının cevabı araştırılıyor. Dünyanın en çok kullanılan popüler uygulaması hakkında henüz bu konuda bir açıklama yapılmadı. WhatsApp ile alakalı olarak yaşanan teknik sorunların neden olduğu da bilinmezken Facebook’un da sahibi olduğu Meta şirketinden de şimdilik bir açıklama yapılmadı. WhatsApp ne zaman düzelir? 

NE ZAMAN ERİŞİME AÇILACAK?

Dünya çapında popüler olan WhatsApp uygulamasının ne zaman düzeleceği hakkında araştırmalar yapılıyor.  WhatsApp için yaşanan teknik sorunların ne zaman düzeleceğine dair şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı. Resmi olmayan bilgilere göre WhatsApp teknik ekibi tarafından çalışmalar başlatıldı. Sorunun nedeni bildirilmezken çözümünün kısa bir süre içerisinde gerçekleşeceği yine resmi olmayan kanallar üzerinden bildirildi. 

TWİTTER ÜZERİNDE GÜNDEM OLDU!

WhatsApp uygulaması için yaşanan erişim sorunu ile beraber kullanıcılar sosyal medya platformları üzerinden şikayetlerini bildiriyorlar. Özellikle yapılan şikayetler ile beraber Twitter platformunun en çok konuşulan konularından birisi de  WhatsApp oldu.  WhatsApp için teknik arızanın sona ermesini çok sayıda kullanıcı beklerken sosyal medya platformları WhatsApp için mesaj yağmuruna tutuldular. 

İlgili Haberler