Android saatlere WhatsApp özelliği geliyor! Telefona bağlamadan kullanılacak

Akıllı saatlerde artık WhatsApp kullanılacak. Telefona ise ihtiyaç duyulmayacak.
Android saatlere WhatsApp özelliği geliyor! Telefona bağlamadan kullanılacak

Android saatlerde artık WhatsApp kullanılabilecek. Wear OS 3 ve üzeri işletim sistemine sahipolan tüm Android saatlerde artık bu özellik kullanılabilecek. WhatsApp tarafından saatlerde kullanılmasına fırsat veren yeni sürümü yayımlandı. 

WhatsApp uygulaması Android işletim sistemine sahip olan akıllı saatlerde kullanılacak. Geçen ay düzenlenen Google I/O 2023 etkinliklerinde bu haber duyurulmuştu. ABD merkezli teknoloji şirketi olan Meta eğer Wear OS 3 akıllı saat kullanıyorsanız WhatsApp'ın da telefondan bağımsız bir şekilde kullanılması imkanı sunacaktır. 

WHATSAPP ANDROİD SAATLERDE KULLANILACAK

WhatsApp akıllı saatlerde kullanılabilecek. Yeni sürüm ile birlkite telefonlardan bağımsız olarak Wear OS 3 akıllı saatini kullananlar WhatsApp üzerinden mesajlaşabilecekler. Ayrıca kullanıcılar gelen mesajlara sesli mesajlar, emoji ve metin yazabilecek ve gönderibeileceklerdir. Hızlı yanıtlarla da cevap verme imkanı olacaktır. Telefonlara ise ihtiyaç duyurlmayacak. Yani telefonlardan bağımsız bir şekilde akıllı saatler üzerinden WhatsApp'a girmek mümkün olacak. 

TELEFONA İHTİYAÇ DUYULMAYACAK

LTE özellikli olan Wear OS 3 saati kullanıyorsanız o halde telefonunuza ihtiyaç duymadan da WhatsApp uygulaması üzerinden arkadaşlarınızla ya da ailenizle mesajlaşabileceksiniz. Topluluklar gibi özellikler ile görüntülü görüşme imkanı ise bulunmamaktadır. Kameraya ihtiyaç duyulacak olan tüm özellikler şu anda WhatsApp'ın yeni sürümünde bulunmamaktadır.

Bu tarz teknoloji haberlerinden ve güncelleme haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler