WhatsApp bildirimleri tamamen değişti!

iOS’ler için App Store üzerinden paylaşılan yepyeni bir uygulama olan WhatsApp 2.18.80 sürümü, nihayet beklenen özelliği karşımızda! 
WhatsApp bildirimleri tamamen değişti!

 İşte, WhatsApp bildirim uzantısı ile ilgili ayrıntılar yazımızın devamında.

WhatsApp ’tan en yeni güncelleme karşınızda! WhatsApp en yeni güncellemesi, yapılan sahte haber güncellemelerini ortadan kaldırmak için onay almamış haberlerin yayılmasını ortadan kaldırmanın amacını güdüyor. Olumsuz olayların tetiklenmesinin önüne geçmeyi hedefleyen uygulama ile WhatsApp bildirimlerini tamamen değiştiriyor.

WhatsApp bildirim uygulaması neleri kapsıyor?

Bu yeni uyulama daha çok yeni olduğu için ve hala geliştirmeye yönelik çalışmalar bulunduğundan dolayı WhatsApp bildirim uzantısını herkes kullanamıyor.

Daha gelişmiş bir özelliğe sahip uygulamayı kullanıcıların hizmetine sunabilmek adına şirket hala çalışmalarını yürütüyor. Önümüzdeki diğer güncellemeler ile herkesin kullanımına açılması amaçlanıyor.

WhatsApp bildirim

WhatsApp bu özel uygulaması sayesinde artık bildirimler çok farklı bir şekilde gerçekleşecek.

Bildirimler sayesinde artık görüntü ve GIF dosyaları da gelişiyor. Gelen tüm görüntüleri indirmenize ve görüntülemenize imkân veriyor.

Eğer bu yeni güncellemeye dâhil olursanız telefonunuzun otomatik indirme özelliğini aktif ederek size gelen görüntü ve giflerin direk indirilmesine ve görüntülenmesine olanak sağlamaktadır. Tabi bu özel özellik karşısında ortaya çıkabilecek risklere karşın bir oto kontrolde bulunmakta. Bunun önüne geçmek için medya öz izlemesini yerine getirmek için bildirimi aşağıya doğru kaydırmanız gerektiğini söyleyebiliriz.

Ayrıca WhatsApp’ta bulunan özel gruplarınıza yeni uygulama sayesinde kolayca mesaj atabilir ve Siri dijital asistan özelliğinden de yararlanamaya başlayabilirsiniz.

Yenilenen WhatsApp bildirimleri sayesinde kullanıcılar oldukça büyük bir kolaylığa kavuşuyor.

İlgili Haberler