Vodafone hat kullananlar dikkat! O ücretler 15 gün içinde iade edilecek

Vodafone hat kullanıcılarına duyuruldu. Tarife değişikliği yapılırken alınan zamlı ücretler 15 gün içinde geri iade edilecektir.
Vodafone hat kullananlar dikkat! O ücretler 15 gün içinde iade edilecek

Vodafone hat kullananlara duyuruldu. Yüksek tarife ücretleri 15 gün içinde sizlere geri iade olunacaktır. Vodafone tarafından yapılan açıklamada tarife değişikliği esnasında ödenmesi gereken ücretlere zam yapılması sebebiyle Vodafone hat sahiplerine 15 gün içinde bu  ücretlerin iade olunacağı açıklandı. 

Mobil operatörlerden biri olan Vodafone kullanıcılarını ilgilendiren ücret iadesi duyurusunda bulundu. Tarife ücretlerine yapılmış olan zamlar sebebiyle Vodafone hat kullanıcılarına bu farklar 15 gün içinde iade edilecektir. Söz konusu açıklama sonrasında Vodafone hat sahiplerinin tarife değişikliği yapma kosunuda kafaları karışmıştı. Ancak tarife ücretlerindeki farkların 15 gün içinde Vodafone hat sahiplerinin hesaplarına iade edileceği açıklandı. 

Vodafone tarafından yapılan bu iade açıklaması ile ilgili diğer ayrıntılar ise henüz açıklanmadı. Bu koduna Mobil operatör Vodafone tarafından bir açıklama yapılırsa haber içeriğinde sizlere sunulacaktır. Bu ialerin yapılması için ise 15 gün süre tanınmıştır.

VODAFONE HAT KULLANICILARININ DİKKATİNE!

Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre yüksek tarife ücretlerinin 15 gün içinde geri iade edileceği açıklandı. Tarife değişikliğe sırasında ödenmesi gereken ücretlere zam yapılması sebebiyle Vodafone hat sahiplerine 15 gün içinde bu ücretlerin geri iade edileceği yapılan açıklamada Vodafone hat kullanan kişilere açıklandı. Bu açıklama ile ilgili diğer detaylar ise henüz açıklanmadı. Konu ile ilgili açıklamalar yapılır yapılmaz haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler