Uygun fiyatlı cep telefonu arayanlar buraya! Migros kısa süreliğine Samsung telefon modellerinde indirim yaptı

Uygun fiyatlı cep telefonu arayanların dikkatine. Migros kısa süreliğine Samsun ve Xiaomi telefon modellerinde indirim yaptı.
Uygun fiyatlı cep telefonu arayanlar buraya! Migros kısa süreliğine Samsung telefon modellerinde indirim yaptı

Migros Sanal Market üzerinden kısa süreliğine birçok sektörde indirim yapmaya devam ediyor. Bu kez de teknoloji sektöründe yüzde 5'e varan indirim yapıldı. Uygun fiyatlı cep telefonu almak isteyenler için kaçırlamayacak fırsat. Peki Migros'ta Xiaomi telefon modellerinde ne kadar indirim var? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuzluklardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşlar ise marketler tarafından yapılan indirimleri yakından takip ediyor. Bu zamlardan etkilenen sektörlerden biri de teknoloji sektörü oldu. Migros Sanal Market ise internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Peki kampanyanın detayları neler?

MİGROS UYGUN FİYATLI CEP TELEFONU KAMPANYASI

Reeder P13 Blue Max 2022 4/128 GB Siyah Cep telefonu fiyatı 3.099 TLden 2.999 TL'ye düşmüştür. Yüzde 3'lük bir indirim uygulanmıştır. 

Samsung Galaxy A04s 4/64 GB Siyah cep telefonu fiyatı 4.999 TL'den 4.799 TL'ye düşmüştür. Yüzde 4'lük bir indirim uygulanmıştır. 

Reeder P13 Blue Max 4/128 GB yeşil cep telefonu 3.099 TL'den 2.999 TL'ye düşmüştür. 

Samsung Galaxy M12 4/64 GB Yeşil cep telefonu fiyatı ise 5.199 TL'den 4.999 TL'ye düşmüştür. Yüzde 4'lük bir indirim uygulanmıştır. 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G 128 GB 8 Gb Ram gri fiyatı ise 10.499 TL'den 9.999 TL'ye düşmüştür. Yüzde 5'lik bir indirim uygulanmıştır. 

Migros Sanal Market üzerinden duyurmuş olduğu bu indirimini yalnızca online siparişlerde sunmaktadır. Kısa süreliğine olan bu indirimler telefon sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Sizde bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi yakından takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler