Telefonunda WhatsApp olanlar dikkat! Devrim gibi özellik duyuruldu

WhatsApp yeni güncelleme haberlerini peş peşe vermeye devam ederken yeni özellik ilan edildi.
Telefonunda WhatsApp olanlar dikkat! Devrim gibi özellik duyuruldu

Dünya çapında en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp için yeni güncelleme haberi duyuruldu. Rakipleri ile rekabet etmek ve kullanıcılarının memnuniyetini arttırmak için peş peşe yeni güncelleme haberlerini duyuran WhatsApp bu güncellemelere bir yenisini daha ekledi.

Yapılan yeni güncelleme tüm dünya genelinde kullanıma sunulurken kullanıcılar tarafından uzun süredir beklenen bir özellik olması nedeni ile büyük yankı uyandırdı. Söz konusu güncelleme özellikle de yazmış olduğu mesajlarında sık sık yazım yanlışı yapan kullanıcıları memnun edecek.

WHATSAPP MESAJ DÜZENLEME ÖZELLİĞİ NEDİR?

WhatsApp tarafından yapılan açıklamada "Mesajı yazarken küçük bir hata mı yaptınız? Hiç önemli değil. Bundan böyle bir hatayı düzeltmek, bir ifade simgesini değiştirmek veya benzer bir şey yapmak istediğinizde, gönderdikten sonraki 15 dakika içerisinde mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz" denilerek mesaj düzenleme özelliğini aktif hale getirildiği ifade edildi.

mesaj-duzenleme.jpg

WHATSAPP'I GÜNCELLEYENLER HEMEN KULLANABİLECEK!

Yapılan açıklamada yeni özelliği kullanmak isteyen kişilerin uygulamayı güncellemesi istenirken "Mesajları gönderdikten sonra 15 dakika içinde düzenleyebilirsiniz. Düzenlediğiniz mesaj sohbetteki herkes için güncellenir. Düzenlenmiş mesajlarda zaman damgasının yanında 'düzenlenmiş' ifadesini görürsünüz.

WhatsApp'ın en yeni sürümünü kullanmıyorsanız 'Bu mesaj, bu sohbette bulunan ve WhatsApp’ın en yeni sürümünü kullanan herkes için düzenlendi' mesajını görürsünüz. Düzenlenmiş mesajları görebilmek için uygulamanızı güncelleyin." ifadelerine yer verildi.