iOS 18 güncellemesi alacak telefonların listesi!

Dünyanın en sık kullanılan telefon markaları arasında olan iPhone’ler için güncellemeler son derece önemli! Aktarılan son habere göre iOS 18 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu! İşte o telefonların tam listesi ve merak edilenler
iOS 18 güncellemesi alacak telefonların listesi!

iOS 18 güncellemesi, iPhone kullanıcılarının en sık araştırdığı konuların başında geliyor. Kullanıcılar son dönemlerde iOS 18 güncellemesi ne zaman gelecek, iOS 18 güncellemesi ile telefonlarda görülecek yenilikler neler? Sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte merakla beklenen iOS 18’i alacak telefonların tam listesi..

İOS 18 GÜNCELLEMESİ NEREDEN GÖRÜNÜR?

iPhone telefonlara gelen güncellemeleri görmek isteyen kullanıcılar ilk olarak telefonun ayarlar kısmına geçiş yapması gerekiyor. Burada yazılım güncellemesinin olması halinde karşınıza “Yazılım güncellemesi var” ibaresi çıkarak. Yeni bir güncelleme geldiğinde telefonunuzu son sürüme göre güncelleyebilirsiniz.

İOS 18 GÜNCELLEMESİ ALACAK TELEFONLARIN LİSTESİ

Aktarılan haberin detaylarına göre iOS 18 güncellemesi alacak telefonların listesi şu şekilde:

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone SE (2. nesil), iPhone SE (3. nesil).

İOS 18 GÜNCELEMESİ NE ZAMAN GELECEK?

iOS 18 güncellemesini alacak telefonların listesinin sosyal medya üzerinden yayılmaya başlaması sonrasında kullanıcılar yeni güncellemenin ne zaman geleceğini merak ediyor. iOS 18 güncellemesinin en geç Eylül ayı itibarıyla kullanıcılarının kullanımına sunulmasının beklendiği belirtildi.