Honda nisan ayı fiyatlarını güncelledi! En ucuz Honda modeli olan City o fiyattan satışa çıktı

Sıfır araçlarda son zamanlarda her ay yüzde 5 ve üzeri seviyelerde artış yaşanıyor. Honda'nın en uygun modeli olan City modeline de nisan ayında zam geldi. Bakın geçen aya göre ne kadar arttı.
Honda nisan ayı fiyatlarını güncelledi! En ucuz Honda modeli olan City o fiyattan satışa çıktı

Sıfır araç alacak vatandaşlar zamlı fiyatları yakından takip ediyor. Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan otomotiv sektörüde nasibini aldı. Her ay yüzde 5 ve üzeri yapılan zamlar ile fiyatlar güncellendi. Honda otomobil markası da tüm modellerinin nisan ayı fiyatlarını güncelledi. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için otomobil markaları tarafından güncellenen fiyatları araştırıyor ve sizler için haberimizde derliyoruz. Peki Honda otomobil markasının en ucuz modeli olan City 2023 Nisan ayı fiyatı ne kadar arttı? İşte şubat, mart ve nisan ayında Honda City fiyat değişimleri.

HONDA CİTY 2023 NİSAN AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Honda City bu markanın en uygun modeli olarak bilinmekte. Sıfır araçlarda son zamanlarda yapılan zamlara karşı vatandaşlar genellikle uygun fiyatlı otomobillere yöneldi. Yapılan araştırmalar hep bu yönde oldu. Bizde otomobil markalarının en uygun fiyatlı modellerini sizler için araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Peki Honda City 2023 Nisan ayı güncel fiyatları geçtiğimiz aylara göre ne kadar arttı? İşte Honda City 2023 Nisan ayı tam liste;

City 1.5L VTEC Benzin Otomatik Elegance

Şubat fiyatı 655.000 TL

Mart fiyatı 675.000 TL

Nisan fiyatı 7.15.500 TL

City 1.5L VTEC Benzin Otomatik Executive

Şubat fiyatı 675.000 TL

Mart fiyatı 695.500 TL

Nisan fiyatı 737.500 TL

İlgili Haberler