Honda Civic 2023 Nisan ayı güncel fiyatları belli oldu! Bakın geçen aya göre ne kadar arttı

Honda Civic 2023 Nisan ayı güncel fiyatları otomobil markası Honda'nın internet sitesi üzerinden yayımlandı. İşte güncel fiyatlar.
Honda Civic 2023 Nisan ayı güncel fiyatları belli oldu! Bakın geçen aya göre ne kadar arttı

Honda Civic Türikye fiyatları belli oldu. 2023 Nisan ayı Honda Civic fiyatlarının güncellenmesinin ardından sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar araştırmalarına başladı. Nisan ayının gelmesiyle zamlanan fiyatlar Honda internet sitesi üzerinden yayımlandı. Peki Honda Civic güncel fiyatları ne kadar oldu?

Son dönemlerde dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan nasibini alan sektörlerden biri de otomotiv sektörü oldu. Otomobil markaları her ay yüzde 5 ve üzeri zam yaparak güncel fiyatlarını yayımlamaya devam ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak araba markalarının yayımladıkları güncel fiyatları sizler için takip ediyor ve yayınlanır yayınlanmaz sizlere sunuyoruz. Peki Honda Civic 2023 Nisan ayı güncel fiyatları ne kadar? 

HONDA CİVİC 2023 NİSAN AYI GÜNCEL FİYATLARI

Honda Civic tarafından internet üzerinden yayınlanan fiyatlar şu şekildedir; 

1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Elegance Nisan ayı güncel fiyatı 1.096.000 TL

1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Executive+ Nisan ayı güncel fiyatı 1.187.500 TL

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Elegance Nisan ayı güncel fiyatı 1.096.000 TL

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+ Nisan ayı güncel fiyatı 1.187.500 TL

Otomobil markalarının yayınlamış oldukları güncel fiyatlardan anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. Sıfır araç alacak vatandaşların takip ettikleri güncel ve zamlı fiyatlar haber sitemizde yer alacaktır. 

İlgili Haberler