En çok satılan telefon markaları belli oldu! İlk sırada yer alan marka dikkat çekti

En çok satışı yapılan telefon markaları bu ay yapılan araştırma sonuçlarında açıklandı. Buna göre Samsung ile iPhone arasındaki fark arttı.
En çok satılan telefon markaları belli oldu! İlk sırada yer alan marka dikkat çekti

Yapılan bir araştırmada en çok satılan telefon markaları belli oldu. Apple ve Samsung arasındaki rekaben ise gözle görülür bir şekilde açıldı. Peki ilk sırada hangi telefon markası yer aldı? Ne kadar satış yaptı? En çok tercih edilen telefon modelleri belli oldu.

EN ÇOK SATILAN TELEFON MARKALARI BELLİ OLDU

En son yapılan araştıramya göre Apple ve Samsung arasındaki farkın arttığı görüldü. Birçok araştırma şirketi tarafından yapılan araştırmaların sonuçlarına göre en çok satış yapan telefonlar Apple ve Samsung oluyor. En son yayımlanan raporda ise Apple ve Samsung arasındaki rekabet alevlendi. Geçmiş aylarda yayımlanan raporlarda ise Samsung en çok satan telefon markası oldu. En çok satan telefon ise iPhone 14 Pro Max olmuştu.

Şimdiki raporda ise en çok satan telefon markası ve telefon yayımlandı. Buna göre Counterpoint Research tarafından yapılan araştırmada 2023 yılının ikinci çeyreğini kapsayan bir rapor hazırlnadı. En çok satan marka yüzde 22 satış oranı ile Samsung oldu. 

Buna karşın yüzde 17 satış oranı ile ikinci sıraya yine Apple yerleşti. Hemen arkasından ise yüzde 12 satış oranı ile Xiaomi satılırken yüzde 10 ile Oppo ve OnePlus, yüzde 8 ile Vivo marları yer almıştır. En son yapılan araştırmanın sonuçlarına göre sıralama şu şekilde oldu;

1. Samsung (Yüzde 22 satış oranı)

2. iPhone (Yüzde 17 satış oranı)

3. Xiaomi (Yüzde 12 satış oranı)

4. Oppo ve OnePlus ( Yüzde 10 satış oranı ile)

5. Vivo (Yüzde 8 satış oranı ile)

İlgili Haberler