Elektronik postalarda yeni dönem başlıyor! Google tarafından yakında tüm dünyada kullanıma sunulacak

Google elektronik postalarda yeni özelliği üzerinde çalışıyor. Yapay zeka sayesinde oluşturulacak olan mesajlar Google tarafından düzenlenebilirken baştan da yazılabilecek.
Elektronik postalarda yeni dönem başlıyor! Google tarafından yakında tüm dünyada kullanıma sunulacak

Google son zamanların çok konuşulan özelliği ile ilgili yeni bir gelişme açıkladı. Google bu özelliği kendi uygulamalarında devreye sokacak.

ELEKTRONİK POSTALARINIZI SİZ DEĞİL GOOGLE YAZACAK

Google yakın bir zamanda Gmail ve Gogle Dökümanlar'a uygulayacağı yeni bir yapay zeka aracınının üzerinde çalışıyor. Arama motoru olarak kullanılan Google çok kısa bir sürede Google kullanıcılarına yeni yeni özellikler sunmaya devam ediyor.

Yakında tüm dünyada kullanıma sunulacak bir duyuru yapan Google bu özelliğinin testlerine de başladı. Testlerine başlanan araçlar ise Gmail, Google Dökümünlar, Google E-Tablolar, Google Chat. Bu araçlar ise birçok popüler uygulamada kullanıma sunulacak. Hala çalışmaları devam etmekle birlikte bu özellik ile artık elektronik postalarınızı siz değil de Google yazacak. 

GOOGLE'IN YENİ ÖZELLİKLERİ

Google Gmail kullanıcıları doğum günü davetinden iş ön yazısı kadar tüm yazılarını hazırlamak için yeni oluşturulan bu yapay zekayı kullanabilecektir. Kullanıcıların yazmış olduklarını alıp daha ayrıntılı hale getirerek yazıyı daha okunur kılacak. Bir mesajı da rastgele oluşturup emojiler ile süsleme özelliğine sahip olan bu özellik ile bir de "Kendimi şanslı hissediyorum" seçeneği de yer alacak.

Google Dökümanlar'da ise söz konusu oluşturulan bu yapay zeka bir metni daha ayrıntılı hale getirebilecek. Yazının özünde ne anlatmak istediği ile ilgili tüm detayları içerecek hale getirilmesi sağlanacak. Bu özellik ile blog gönderileri çok kolay bir şeklide hazırlanabilecek. Bunun yanındna şarkı sözleri yazmak için de yapay zeka kullanılabilecek. 

Google Web'de bu konu ile ilgili "Yazmama yardım et" düğmesi de yer alacak. 

İlgili Haberler