Dijital hayvanat bahçesi randevusuz gidilir mi? Ankara dijital hayvanat bahçesi ücretli mi?

Ankaralılar için hizmete giren dijital hayvanat bahçesi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Kullanıcılarına farklı deneyimler sunacak olan dijital hayvanat bahçesi randevusuz gidilir mi? Ankara dijital hayvanat bahçesi ücretli mi? İşte detaylar..
Dijital hayvanat bahçesi randevusuz gidilir mi? Ankara dijital hayvanat bahçesi ücretli mi?

Dijital hayvanat bahçesi kavramı, geleneksel hayvanat bahçesi kavramının yerini alacak gibi duruyor. Bu noktada dijital hayvanat bahçesini ziyaret etmek isteyenler, hayvanat bahçesi ücretli mi? Dijital hayvanat bahçesine ücretsiz gidilir mi? Sorusuna yanıt aramaya başladı.

DİJİTAL HAYVANAT BAHÇESİ ÜCRETLİ Mİ?

Aktarılan son habere göre dijital hayvanat bahçesi ücretsiz. Ankara büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara ücretsiz olarak sunduğu bu uygulama tam 50 dönümlük bir alan üzerine konumlandırılmıştır. Sanal gerçeklik ve gerçekliği artırılmış hologramlar sayesinde 100’den fazla hayvan türünü görebilirsiniz.

DİJİTAL HAYVANAT BAHÇESİNE NE ZAMAN GİDİLR?

Ankaralıların akın ettiği dijital hayvanat bahçesinin ne zaman hizmet verdiği de merak edilmektedir. Çalışma saatleri Salı ve Cuma günleri 10.00 – 18.00 arasında, cumartesi ve Pazar günleri de 10.00 – 19.00 arasında hizmet vermektedir.

DİJİTAL HAYVANAT BAHÇESİ RANDEVUSUZ GİDİLİR Mİ?

Dijital hayvanat bahçesine randevusuz olarak gidebilirsiniz. Halka açık olarak ücretsiz bir şekilde hizmet veren parka gitmeden önce hizmet verilen saatleri ve günleri takip etmeniz önerilmektedir. Girişte sorun yaşamamanız adına internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak randevu oluşturabilirsiniz.

Gitmek isteyenler için Kızılay’a ulaştıktan sonra buradan 413, 442, 452 ve 453 numaralı hatlarla Dikmen Vadisi durağında indikten sonra Dijital Hayvanat Bahçesine yürüyebilirsiniz.