3 bin TL'nin altında en iyi Airfryer modellerini sizler için derledik!

Son zamanların trend ürünü olan Airfryer ürünlerini sizler için araştırdık. 3 bin TL'nin altında kullanışlı ve kaliteli Airfryer'ları derledik. İşte detaylar.
3 bin TL'nin altında en iyi Airfryer modellerini sizler için derledik!

Son zamanlarda trend haline gelen birçok pişirme işleminin de yer aldığı mutfak gereçleri arasında yer alan Airfryer birçok vatandaş tarafından satın alınmak isteniyor. Fakat hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürün bulmakta zorlanıyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için 3 bin TL'nin altından en iyi ve kaliteli Airfryer modellerini araştırdık. Bu haberimizde 3 bin TL altınnda fiyatı olan en iyi Airfryer modellerini derledik. İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan teknolojik ürünler de etkilendi. Hal böyle olunca vatandaşlar en uygun ve kaliteli teknolojik aletleri araştırmaya başladı. Son zamanlarda trend haline gelen Airfryer tüm mutfaklarda yerini almaya başladı. Uşak Gündem olarak sizler için 3 bin TL'nin altındaki Airfryer'ları derledik. Haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

3 BİN TL ALTINDAKİ AİRFRYER MODELLERİ

Philips HD9252/90 L 3000 serisi ürününün fiyatı 2 bin 699 TL'den satılmaktadır. 

Grundig FR 4032 A Fresh AirFryer 3 Litre ürününün fiyatı ise 2 bin 599 TL'den satılmaktadır.

Xiaomi Mi Smart AirFryer 3,5 Litre ürününün fiyatı ise 2 bin 330 TL'dir. 

Yasomi Y22 Beyaz AirFryer 5 litre fiyatı ise 2 bin 429 TL olarak hepsiburada.com adresinde satılmaktadır. Sizde hem uygun fiyatlı hem de kaliteli Airfryer satın almak istiyorsanız bu ürünleri inceleyebilir ve istediğiniz özellikleri sahip olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. 3 bin TL'nin altında en kaliteli ve kullanışlı Airfryer'ları sizler için araştırdık  ve haberimizde derledik. Bu gibi haberlerden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri sunmaya devam ediyoruz. 

İlgili Haberler