Carrefour'dan kaçmaz anneler günü kampanyası! Philips Airfryer 2.999 TL'ye düştü bir daha bu fiyata gelmez

Anneler günü için hediye önerisi arayanlar ya da Airfryer almak için indirim fırsatı kovalayan kişilere Carrefour kampanyası başladı!
Carrefour'dan kaçmaz anneler günü kampanyası! Philips Airfryer 2.999 TL'ye düştü bir daha bu fiyata gelmez

Carrefour'dan kaçmaz anneler günü kampanyası! Philips Airfryer 2.999 TL'ye düştü bir daha bu fiyata gelmez - 14 Mayıs Anneler günü için hala annesine hediye almayan ya da alacağı hediyeye karar veremeyen kişilere yönelik olarak Carrefour yeni kampanyasını duyurdu. 

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Carrefour anneler gününe özel yeni kampanyasını duyururken internetten alışveriş yapmak isteyen kişilere yönelik olarak ücretsiz teslimat fırsatı da sundu. Annesine hediye olarak son dönemin en popüler ürünü olan Airfryer almak isteyen kişiler için de peş peşe yeni indirimler açıklandı. 

EN UCUZ AİRFRYER KAÇ TL, PHİLİPS AİRFRYER FİYATI NE KADAR?

Son dönemin en favori ürünleri arasında yer alan Airfryer almak isteyen kişiler için yeni indirim müjdesi Carrefour tarafından verildi. Carrefour hem sağlıklı hem de lezzetli yemek pişirmek isteyen kişilere yönelik olarak yeni Airfryer fırsatını sundu. 

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Fritöz fiyatı anneler gününe özel olarak yüzde 27 indirimle 8 bin 999 TL'den 6 bin 599 TL'ye düşürüldü. Philips HD9255/60 Airfryer 5000 Serisi için ise 4 bin 999 TL'lik satış fiyatı yapılan yüzde 28'lik indirimle 3 bin 599 TL'ye çekilecek. King KYF25 Magicfry Sıcak Hava Fritözü 1.649 TL'ye çekilirken Xiaomi BHR6942EU Air Fryer 6L satış fiyatı ise 5 bin 399 TL oldu. Bu ürünlerin yanı sıra aynı zamanda çok sayıda elektronik üründe de indirimler yapıldı. Anneler günü kampanyası kapsamında indirimler 14 Mayıs tarihine kadar devam edecek. 

İlgili Haberler