Yeleğen Spor Tesisleri Hizmete Açıldı

Spor Toto Teşkilatı’nın katkılarıyla Eşme ilçesine bağlı Yeleğen Beldesi'nde inşaatı tamamlanan spor tesisleri düzenlenen törenle açıldı.
Yeleğen Spor Tesisleri Hizmete Açıldı

Vali Funda Kocabıyık, çocuklarımızın, kendilerine sunulan imkânlar ölçüsünde dünya ile yarışabilecek donanıma sahip olacağını belirtti.

Açılış programına Vali Funda Kocabıyık’ın yanı sıra Milletvekili İsmail Güneş, Eşme Kaymakamı Murtaza Ersöz, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ertan Keleş, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, Yeleğen Belediye Başkanı Süleyman Sarı, İl Genel Meclisi Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

“ÇOCUKLARIMIZ DÜNYA İLE YARIŞABİLECEKTİR”

Spor tesisinin açılışında bir konuşan Vali Funda Kocabıyık, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin her alanda başarılarını artırmak, onları yetenekleri doğrultusunda en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için atacağımız her adım, ülkemizin gelecek inşasında altın değerindedir. Ülkemizin ve milletimizin teminatı olan çocuklarımız, kendilerine sunulan imkânlar ölçüsünde dünya ile yarışabilecek donanıma sahip olacaktır. Onlara bugün sunacağımız her fırsat, gelecekte ülkemizin insan kalitesini de artıracaktır. Eğitim, yapılan yatırımlar ve bu yatırımların dönüğü açısından bakıldığında uzun ve zorlu bir süreçtir.” dedi.

YETENEKLERİNİN GELİŞMESİ İÇİN SOSYAL ALANDA DA YATIRIM GEREKLİ”

Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimlerinde okullarımızın yanı sıra sanat atölyeleri ve spor tesislerinin de önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Vali Funda Kocabıyık “Çocuklarımızın ve gençlerimizin donanımlı bireyler olarak yetişmelerinde akademik yönden olduğu kadar sanat ve spor yönünden de desteklenmeleri gerekir. Bu nedenle de onların akademik eğitimlerine yatırım yaptığımız kadar, ilgi ve yeteneklerinin gelişmesi için sosyal alanlardaki yatırımlarımızın da önemi çok büyüktür. Bir spor veya tiyatro salonu ya da bir sanat atölyesi, gelecekte dünya çapında yeteneğe sahip insanlarımızın yetişmesi açısından en az okullarımız kadar değerli ve önemlidir. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz tesislerimizin yapımında, başta Spor Toto Teşkilat Başkanlığı olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, tesislerimizin evlatlarımıza ve siz değerli hemşehrilerimize hayırlı olmasını dilerim.” şeklinde konuştu.

Vali Funda Kocabıyık, konuşmasının ardından protokol üyeleri ile açılış kurdelesini kesip spor tesisinde incelemelerde bulundu.

(SALİH KILINÇ /HABER)

İlgili Haberler