Uşakspor’un devri konusunda kimle el sıkışıldı?

Uşakspor A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Hikmet Kahraman, Uşakspor’un devri ile ilgili dedikodulara inanılmamasını istedi. Ancak, en son bomba, Uşakspor’un devri konusunda bir isimle anlaşıldığı yönünde yapılan paylaşımlar oldu.
Uşakspor’un devri konusunda kimle el sıkışıldı?

Uşakspor A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Hikmet Kahraman, son günlerde kulübün devri ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, son günlerde bazı yerel ve ulusal basın organlarında, sosyal medya platformlarında gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yanlış yönlendiren haberlerin yer aldığını belirterek bu haberlere itibar edilmemesini isteyen bir paylaşım yapmıştı.

Ancak, sosyal medyada Uşakspor’un devri konusunda yapılan paylaşımlar bitmek bilmiyor. Transferiniz com.tr adlı instagram sayfasında hiç beklenmedik bir isimle Uşakspor’un devri konusunda prensipte anlaşıldığı belirtildi.

Bu isim, yapılan paylaşımda; “Turgutluspor’un eski başkanı Taner Kestaneci, Uşaksporu satın alma konusunda Uşak Belediyesi ile prensip anlaşmasına vardı.

Muhtemel Hoca adayı İbrahim Cezayir. Bu teknik direktörlerin yanı sıra ismi geçen hocalardan birisi Özcan Kızıltan…” şeklinde açıklandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

TIKLA: https://www.usakgundem.com/spor/kahraman-gercegi-yansitmayan-haberlere-itibar-etmeyin-h10135.html