Kahraman; “Gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyin”

Uşakspor A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Hikmet Kahraman, son günelrde kulübün devri ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, son günlerde bazı yerel ve ulusal basın organlarında, sosyal medya platformlarında gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yanlış yönlendiren haberlerin yer aldığını belirterek bu haberlere itibar edilmemesini istedi.
Kahraman; “Gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyin”

Uşakspor sosyal medya hesabında yayınlanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Uşaksporumuzun devrine ve geleceğine yönelik planlamalar, yönetim kurulumuz tarafından büyük bir hassasiyetle yürütülmektedir.. Uşakspor ile ilgili alınan her karar ve atılan her adım daha güçlü bir geleceğin temin edilmesi hedefini barındırmaktadır.

Bu kapsamda; son günlerde bazı yerel ve ulusal basın organlarında, sosyal medya platformlarında gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yanlış yönlendiren haberlerin yer aldığı tespit edilmiştir. Söz konusu haberler köklü bir geçmişe sahip olan camiamıza zarar vermektedir.

Bu sebeple yönetim kurlumuz aracılığıyla Uşakspor resmi sosyal medya hesaplarımızda yayınlanmayan haber ve yayınlara itibar etmemenizi önemle rica ediyoruz. Konuyla alakalı gerekli açıklama; sürecin sağlıklı işleyişi adına kulübümüz hesapları üzerinden yapılacaktır.

Uşaksporumuzun ihtiyaçları ön plana konulduğunda, kulübümüzün tarihine yakışır ve en önemlisi geleceğine de zarar vermeyecek adayalar değerlendirmeye alınmaktadır.

Şüphesiz ki şanlı Uşkasporumuzun en iyi koşullara sahip olması adına, çalışmalarımıza özenle devam ettiğimizi belirtiyor ve yakın bir zaman içerisinde bu sürecin sonuçlandırılarak netliğe kavuşacağının altını çizmek istiyorum.”

Saygılarımla…

Hikmet Kahraman

Uşakspor A.S. Yön. Kur. Bşk.

(SALİH KILINÇ / HABER)