UKTEV’DEN BALKAN ŞAMPİYONUNA PLAKET VE ÖDÜL

Uşak Kalite Tanıtım ve Mesleki Eğitim Vakfı; Balkan Gülle Atma Şampiyonu Uşak Spor Lisesi Öğrencisi Ali Peker’e, başarılarıyla ilimizin tanıtımına verdiği katkılar için plaket ve para ödülü verdi.
UKTEV’DEN BALKAN ŞAMPİYONUNA PLAKET VE ÖDÜL

Plaket ve ödül sunumunda konuşan UKTEV Yönetim Kurulu Başkanı A. Tufan Güven, “İlimizin başarılı sporcularından Uşak Spor Lisesi öğrencisi Ali Peker, geçtiğimiz aylarda Atletizmin bir dalı olan gülle atmada büyük başarılar göstererek, Balkan Şampiyonu olmuştu. Bayrağımızı göndere çektiren ve Milli Marşımızı okutan, başarılı sporcumuz, bu başarıları ile aynı zamanda ilimizin tanıtımına da büyük katkılar sağlamıştır. Başarılarından dolayı hem kendisini hem de Türk sporuna geleceğin nitelikli sporcularını, spor yöneticilerini ve antrenörlerini kazandıran, emek verip yetiştiren başta okul müdürü, öğretmenleri ile sporcuların önünü açan Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Öğretmenlerinin gayretinin ve kendisinin başarılarının farkında olduğumuzun bir göstergesi olarak çam sakızı çoban armağanı sunumlarımızı kabul etmesini rica ediyor, önümüzdeki günlerde yarışacağı Dünya Şampiyonasında Vakfımız adına başarılar diliyoruz.” dedi.

2019 yılı Anadolu Yıldızları Ligi Atletizm Grup Müsabakasıyla başlayan şampiyonluk yolcuğunu, geçtiğimiz hafta Mersinde Türkiye Atmalar Şampiyonluğuyla taçlandıran sporcumuz, 20.76 puan ile kendi rekorunu kırdı. Gösterdiği üstün başarılarından dolayı sporcumuz Ali Peker’e plaket, teşekkür belgesi ve beş yüz liralık para ödülünü UKTEV Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Şeker, Onur Tülemiş ve Metin Çınar sundular.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler