Teknik Direktör Şapçı İstifa Etti

UTAŞ Uşakspor teknik direktörü Hakan Şapçı, istifa etti.
Teknik Direktör Şapçı İstifa Etti

UTAŞ Uşakspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, takımının 4 haftadır galibiyet alamaması üzerine seyirciler tarafından protesto edilip istifaya davet edilmesinin ardından istifa etmeyi düşündüğünü açıklamıştı.

Şapçı, “Aslında sezon başından bu yana takımım çok iyi oynuyor. Mücadele ediyor, hırs yapıyor, pozisyona giriyor. Ama son vuruşlarda bir türlü başarılı olamıyor. Tam maçı alma noktası bizim için kırımla noktası oluyor ve gol yiyoruz. Bu hem Kastamonuspor hem de Samsunspor maçlarında başımıza geldi” dedi.

Seyircilerin maç boyunca kendini protesto ederek istifaya davet etmesi üzerine değerlendirmelerde bulunan genç teknik adam, “Benim futbol prensiplerinde seyirciye karşı durmak ve meydan okumak gibi bir tavrım olmamıştır. Olamaz da." dedi.

UTAŞ Uşakspor'un 3. Lig'den çıkışındaki önemli faktörler arasında yer alan tecrübeli teknik adamınsa istifası kulüp yönetimi tarafından duyuruldu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "
Teknik direktörümüz Hakan Şapçı, bugün istifasını yönetim kuruluna sunmuştur. Yapılan toplantı neticesinde istifası kabul edilerek sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edilmiştir. 3. Lig şampiyonluğumuzda büyük pay sahibi olan hocamız ve ekibine bu zamana kadar yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür eder bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." denildi.

İlgili Haberler