Murat Caner beIN Sports'tan istifa mı etti? Murat Caner kimdir?

Türkiye'de dün Spor Gecesi yorumcularından Haluk Yürekli tarafından ortaya atılan iddialar sonrası sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Murat Caner beIN Sports'tan istifa mı etti? Murat Caner kimdir?

Murat Caner beIN Sports'tan istifa mı etti? Murat Caner kimdir? Türkiye'de dün Spor Gecesi yorumcularından Haluk Yürekli tarafından ortaya atılan iddialar sonrası sıcak gelişmeler yaşanıyor. Haluk Yürekli tarafından paylaşılan iddialar gündemde geniş yankı uyandırırken olaya dair sıcak detaylar da sosyal medyada Türkiye gündemine oturdu.

HALUK YÜREKLİ AÇIKLADI!

Haluk Yürekli: "beIN Sports TRIO programındaki yorumcular, Donk'un Zaniolo'ya yaptığı harekete kırmızı kart demişler. Ardından Lale Orta, beIN Sports yetkilisini aramış 'Bu bir skandaldır yorumları düzeltmezlerse, ben oraya gelip yanlış olduğunu açıklayacağım.' demiş." onrasında Lale Orta, VAR odasından telefonla çekilmiş görüntüyü beIN Sports yetkilisine gönderiyor. Bunun ardından özet görüntü değiştiriliyor ve Lale Orta'nın istediği görüntü özet görüntüye koyuluyor! Bu yapılanların ardından yayıncı kuruluşta bulunan görevli istifa etmiş. Bu olay yayıncı kuruluşta infial yaratmış.MHK Başkanı Lale Orta, Galatasaray - Kasımpaşa maçında Galatasaray oyuncusuna yapılan faule kırmızı kart diyen yorumcuları arayıp tehdit ediyor, daha da önemlisi VAR odasından bir görüntüyü dışarı servis ediyor! Bu nasıl bir güçtür! Galatasaray - Kasımpaşa maçının VAR hakemi Hakan Ceylan, orada hata yapmasına rağmen hemen bir başka maça atanıyor. Bu 'sen doğru karar verdin' demek. Ayrıca bu hafta Zorbay Küçük Galatasaray maçına atanıyor, Lale hanım bu ligin ayarlarıyla oynamayın." dedi.

GAZETECİ BURHAN CAN TERZİ DOĞRULADI..

Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi; yaşanan bu iddialar ile ilgili, "MHK Başkanı Lale Orta'nın, VAR Odası'na ve yayıncı kuruluşa, Donk-Zaniolo pozisyonuyla ilgili müdahale ettiğini teyit ettim. • Lale Orta'nın dışarı sızdırılan ve özete eklettiği görüntü de elimde mevcut." açıklamasında bulundu.

Burhan Can Terzi son olarak ise; beIN Sports'ta çalışan Murat Caner'in istifa ettiğini açıkladı.

MURAT CANER KİMDİR?

Kanalın program koordinatörü ve beIN Manşet programı sunucusu Murat Caner'in istifa ettiğini Burhan Can Terzi açıklarken olay ile ilgili de bir detay Ajansspor tarafından geldi. Ajansspor'da yer alan habere göre; Kanalın üst düzey yönetimi ile uzun süredir problem yaşadığı iddia edilen Caner, EYT'nin kanunlaşması sonrası emeklilik hakkı kazanmasıyla birlikte kanal yönetimine istifasını sunarak yollarını ayırdı.

İlgili Haberler