Levent Tüzemen UTAŞ Uşakspor'u ziyaret etti

Sabah Gazetesi spor yazarı ve A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, UTAŞ Uşakspor antrenmanını ziyaret ederek futbolcu ve teknik heyet büyük moral verdi.
Levent Tüzemen UTAŞ Uşakspor'u ziyaret etti

Ünlü spor yazarı ve yorumcusunu karşısında gören futbolcular bir anda şoka uğradı ve Tüzemen’i antrenmanlarında görünce çok sevindi.  Tüzemen, bir zamanlar Uşakspor’da top koşturduğunu da söyledi.,

UTAŞ Uşakspor Pazar günü 1 Eylül Stadı’nda oynayacağı Manisaspor hazırlıklarını sürdürürken, Stada sürpriz bir konuk geldi. Uşak’ın tanıtımı amacıyla Uşak’a gelen Sabah Gazetesi Spor yazarı ve A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, kırmızı siyahlı futbolcu, teknik heyet ve klüp yöneticileri ile bir süre sohbet ederek başarılar diledi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın girişimleri ile; “Sabah Gazetesi İl Buluşmaları” kapsamında ilimize gelen ünlü spor yazarı ve yorumcusu Tüzemen, aslen İzmirli olduğunu futbola Altay takımında başladığınıkaydetti.

Uşak taraftarının takımına bağlılığını çok iyi bildiğini belirten Tüzemen, Başkan Cahan’ın döneminde spora verilen destek ve yatırımlar sayesinde Uşak’ın sporun başkenti olma yolunda hızla ilerlediğinde sözlerine ekledi.

İlgili Haberler