Kabızlığa son veren karışım! Canan Karatay önerdi! Günde 1 kaşık yetiyor

Kabızlığa kesin çözüm mucizevi besin olan zeytinyağında. Zeytinyağını düzenli olarak tükettiğiniz de birçok faydasını göreceksiniz.
Kabızlığa son veren karışım! Canan Karatay önerdi! Günde 1 kaşık yetiyor

Prof. Dr. Canan Karatay kabızlığa ve daha birçok rahatsızlığa iyi gelen zeytinyağının faydalarını açıkladı. Zeytinyağının anne sütü ile aynı olduğunu söyleyerek zeytinyağının mucizelerini açıkladı. Zeytinyağının karaciğer yağlanmasını önlediğini söyleyen Karatay  “Karaciğer yağlanması gidince de beyinde toparlanır. Alzheimer'i önler, Parkinson'u önler, Demans (bunama) önler, özellikle zeytinyağı organik olduğu için Alzheimer'i önleyicidir'' dedi.

Bununla birlikte zeytinyağının kabızlığı da önlediğini açıkladı. Her gün bir kaşık tüketildiğinde kabızlığa kesin çözüm olmaktadır. Kabızlığa karşı günde bir çorba kaşığı zeytinyağı tüketmek yeterli olmaktadır. Doğanın mucizevi ürünlerinden olan zeytinyağı düzenli olarak tüketildiği zaman metabolizmayı düzenliyor ve sindirimi kolaylaştırıyor. Bu şekilde kabızlığa da çözüm olmaktadır. Peki zeytinyağının diğer faydaları neler?

ZEYTİNYAĞININ DİĞER FAYDALARI

Zeytinyağı doğanın mucizelerinden biridir. Düzenli olarak tüketilmesi gerekmektedir. Vücutta oluşan iltihapları azaltarak yenilerin oluşmasını engellemektedir. Felç riskini azaltır. Tip 2 diyabet hastaları tarafından kullanılması gerekmektedir. Kalp sağlığını destekleyerek kalp krizi gibi ani ölümlerden korur.

Kötü kolesterolün düşmesine yardımcı olur. Bağırsak hastalıklarına kesin çözüm sağlar. Hücre duvarlarını destekleyerek güçlendirmektedir. Karaciğer dostu olan zeytinyağı karaciğerin temizlenmesini sağlar. Cilt sağlığına iyi gelmektedir. Saçları güçlendirir. Safrada taş olumuşumu engeller. Ciltte oluşan lekelerin geçmesini sağlar.

Bu ve bunun gibi faydalarını görmek için düzenli olarak günde bir çorba kaşığı zeytinyağı mutlaka tüketilmelidir. 

İlgili Haberler