Hadi hayırlısı! Hastanelerde randevu alamama sorunu çözülüyor

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak aylardır gündeme getirdiğimiz, vatandaşların muayene için randevu alamama sorunu çözülüyor.
Hadi hayırlısı!  Hastanelerde randevu alamama sorunu çözülüyor

Sorunun sadece Uşak özelinde değil tüm Türkiye’de yaşanması ve konunun milletvekilleri tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmesi üzerine Erdoğan” Bu sorunu çözün” talimatı verdi

Korona pandemisi döneminde hastanelerde muayene sürelerinin uzaması, vatandaşların randevu alamaması, ilimizde ve başka illerde vatandaşın isyanına neden olmuştu. Bir türlü randevu alamayan vatandaşların isyanı, AK Partili vekiller tarafından Cumhurbaşkanı' Erdoğan’a aktarıldı. Erdoğan, bu sorunun çözülebilmesi için kurmaylarına çalışma yapmaları talimatını verdi. İstanbul'daki kamu hastanelerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle Merkezi Hekim Randevu Sistemi ve Alo 182 üzerinden randevu bulmak oldukça zor bir hale gelmişti.

RANDEVU BULAMAMAK VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ

İstedikleri bölümlere bir türlü randevu alamayan vatandaşlar da şikayetlerini internet ortamındaki platformlarda dile getirmişti. Vatandaşın isyan ettiği konu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti milletvekilleriyle yaptığı toplantıda gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanelerde randevu sürelerinin uzaması sonrası talimatı verdi

VEKİLLER; “ DURUMU AKTARDIK”

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda bazı vekiller, korona sebebiyle hastanelerde muayene sürelerinin uzamasının randevu almayı zorlaştırdığını aktardı. Konuyla ilgili diğer detayları da aktaran partililer, yığılmaların yaşandığı konusunda vatandaşlardan bazı şikâyetlerin geldiğini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söyledi.

TALİMAT VERDİ

Konuyla ilgili hemen harekete geçilmesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, acil bir çalışma yapılması için kurmaylarına talimat verdi.

İlgili Haberler