En zeki kan grubu açıklandı! Resmen zeka fışkırdığı ortaya çıktı

Bilim insanlarının kan grubu üzerinde yaptığı araştırmalar her geçen gün hız kazanmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre o kan grubuna sahip olanların daha fazla zeki olduğu ortaya çıktı.
En zeki kan grubu açıklandı! Resmen zeka fışkırdığı ortaya çıktı

Konu ile ilgili önemli bir araştırma daha yapıldı. Bu kan grubunda olan kişilerin zeka seviyesinin daha yüksek olduğu ortaya çıktı. Uzmanların değerlendirmesine göre kan grupları bilişsel yetenekler üzerinde ciddi bir etki gösterebiliyor.

Kan grubu ve zeka seviyesi üzerinde yapılan araştırmaların sonuçları pek çok kişiyi şaşırtmaya devam ediyor. Araştırma sonuçlarına göre zeka seviyeleri A, B, AB ve 0 kan grubu üzerinde farklılık gösterebiliyor.

KAN GRUPLARI VE HASTALIK ARASINDAKİ İLİŞKİ

Kan grupları ve hastalıklar arasındaki ilişki dikkat çekiyor. Uzmanların değerlendirmesine göre kan grupları ve hastalıklar arasındaki ilişki şu şekilde:

A kan grubunda olan kişilerin mide kanseri ve kalp rahatsızlıklarına,

B kan grubunda olan kişilerin yumurtalık kanseri ve kalp rahatsızlıklarına,

AB kan grubunda olan kişilerin kalp rahatsızlıklarına ve hamile kadınlarda preeklampsi riskinin artmasına,

0 kan grubunda olanların sivrisinekleri cezbetme ve ülser geliştirme konusunda daha yüksek riskli olduklarını ortaya koymaktadır.

KAN GRUBU VE ZEKA İLİŞKİSİ

Yapılan bir diğer araştırma da kan grubu ve zeka ilişkisini ortaya koyuyor. A kan grubunda olan kişilerin zekilik ve iş birliğine daha yatkın olduğu görülürken, gerginlik ve inatçılık konusunda olumsuz özellikleri olduğu ortaya çıkmıştır.

B kan grubundaki kişilerin bencillik ve düzensizlik sorunları yaşayabileceği ifade edilirken kararlı bir tavır sergiledikleri ve empati yeteneklerinin kuvvetli olduğu ifade edilmektedir.

AB kan grubundaki kişilerin daha sıcakkanlı olduğu ancak eleştirellik ve kararsızlıkların görülebileceği belirtilmiştir.

0 kan grubundaki kişilerin de dengesiz olma eğilimlerinin daha fazla olacağı ifade edilirken, güvenilirlik ve dayanıklılıkla ilişkili olabilecekleri görülmüştür.

NOT: Haberimiz bir teşhis ya da tedavi niteliği taşımamaktadır.