Canan Karatay zeytin severleri uyardı! Hiç bilmiyoruz ama bunu yapanlar kısır kalabilir

Vermiş olduğu tavsiyeler ile gündeme gelmeye devam eden Canan Karatay bu seferde zeytin tüketen kişileri uyardı.
Canan Karatay zeytin severleri uyardı! Hiç bilmiyoruz ama bunu yapanlar kısır kalabilir

Canan Karatay zeytin severleri uyardı! Hiç bilmiyoruz ama bunu yapanlar kısır kalabilir - Canan Karatay diyeti ile tüm dünyada büyük bir üne kavuşan ve hem sağlıklı beslenmek hem de hızlı kilo vermek isteyen kişilerin en çok takip ettiği isimler arasına girmeyi başaran Canan Karatay yeni açıklamalarda bulundu. 

Karatay yaptığı açıklama ile bu sefer zeytin tüketen kişileri uyardı. Zeytinin tek başına büyük bir mucize olduğunu, zeytin yağının ise bu mucizenin sıvı hali olduğunu dile getiren Canan Karatay zeytin yiyen kişilerin dikkat etmeleri gereken şeyleri duyurdu. Zeytini böyle tüketenler için risk son derece büyük! 

ZEYTİN YİYENLER DİKKAT! ZEYTİN KISIRLIK YAPAR MI?

Canan Karatay yaptığı açıklamasında "Sağlıklı, yağlı, kristal kaya tuzlu peynir, zeytin yemezseniz, suya koyup onları tuzunu çıkartıyorum derseniz kısır kalırsınız. Bir de üstüne çamaşır suları, bulaşık suları, yüzey temizleyiciler...

Yok böyle bir şey, hepsinin içinde zehir var. Evler temiz olmayacak, kirli yaşayacağız temiz yiyeceğiz. Turp yerseniz, turp gibi olursunuz. Beyaz peynir yanına 30-40 zeytin koyun, bütün gün düz duvara tırmanırsınız" diyerek suya koyup zeytinin tuzunu çıkartarak yiyen kişilerde kısırlık yapabileceği uyarısında bulundu. Bazı kişilerin son dönemde tuzsuz zeytin yemek için özel çaba göstermesini eleştiren Canan Karatay bu yöntemin yanlış olduğunu vurguladı. 

İlgili Haberler