Bir kaşığı yetiyor! Kimsenin bilmediği bu karışım öksürüğü anında kesecek

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte alerjik öksürüğü kesecek bu formül pek kimse tarafından bilinmiyor. İşte doğal yöntemler ile öksürüğü geçirmenin formülü.
Bir kaşığı yetiyor! Kimsenin bilmediği bu karışım öksürüğü anında kesecek

Kimsenin bilmediği bu karışım uzman doktorlar tarafından öneriliyor. Öksürüğü anında keserek daha birçok hastalığa şifa oluyor. Peki bu karışım nasıl yapılıyor? Malzemeler neler? Hangi hastalıklara iyi geliyor? İşte detaylar haberimizde yer alıyor. 

Doğanın bize sunduğu birçok besinle doğal ilaçlar yapmak mümkün. Antibiyotikten ve birçok kimyasaldan uzak herkesin mutfağında bulunan bu mazlemeler ile şifa bulabilirsiniz. Malzemelerine herkesin ulaşabildiği ve yapımının ise çok kolay olduğu bu karışımın bir kaşığı öksürüğü kesmeye yetiyor. Bunun yanında kansızlığa çare oluyor. Demir eksikliklerini ortadan kaldırıyor. İşte bahsi geçen doğal  formül haberimizde yer alıyor.

ÖKSÜRÜĞÜ ANINDA KESEN FORMÜL

Boğazlardaki kaşını ve şişlikten dolayı öksürüğün çaresi artık ilaçlar olmayacak. Burunda ve boğazda kaşındı gibi şikayetleriniz varsa bunu mutlaka deneyin. İlaç kullanmadan tedavi olacaksınız. Doğal kürler ve formüller ile öksürüğü tamamen geçirmek mümkün. İşte detaylar haberimizde yer alıyor. 

HER SABAH AÇ KARNA BİR KAŞIK

Uzmanların önerdiği ve pek kimsenin bilmediği bu kür limon ve pekmezden yapılıyor. Bu karışımdan her sabah aç karna bir kaşık tüketin ve ilaç kullanmanıza gerek kalmadan öksürükten kurtulun. Peki bu kür nasıl yapılıyor?

 Öncelikle malzemeleri görelim; Gerekli malzemeler şu şekilde sıralanmaktadır; 

- 3 yemek kaşığı pekmez

- Taze sıkılmış yarım limon suyu

-  1 su bardağından bir parmak az içme suyu

Bu karışımın yapılışı ise şu şekilde; Öncelikle içme suyunu bir bardağa koyun. Daha sonra pekmezi koyarak karıştırın. Taze sıkılmış limon suyunu da ekleyerek tekrar karıştırın. İşte oldu. Bu karışımı en az bir gün bekletin.

Daha sonra ise her sabah bir kaşık aç karna tüketin. Bu karışım ile bağışıklığınızı güçlendirirken boğazınızdaki ve burnunuzdaki kaşıntıyı kolayca geçirecek ve öksürüğünüzün ise anında kesilmesini sağlayacaksınız. Daha hızlı etki etmesi için sabahları 2 yemek kaşığı kadar da tüketebilirsiniz. 

İlgili Haberler