Bakan Koca musluk suyu konusunda yeniden uyardı! Asla içmeyin

Geçtiğimiz gün Hatay'da çalışmalar hakkında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca musluk suyu konusunda yeniden uyardı.
Bakan Koca musluk suyu konusunda yeniden uyardı! Asla içmeyin

Enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiği son dönemde Hatay'da sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek bu süreçte vatandaşların dikkat etmesi gerektiği konulardan da bahsetti. Yapılan bu açıklamalarda özellikle de daha önce de bahsettiği musluk suyu konusuna yeniden değindi. 

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından evde sağlık hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde devam ettiğinden bahseden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da meydana gelen 6.4 büyüklüğündeki depremin ardından son durum hakkında bilgilendirma yapıldı. Yapılan bu bilgilendirme ile birlikte musluk suyu konusunda yeniden bilgilendrime yapıldı 

MUSLUK SUYU KONUSUNDA TEKRAR UYARI GELDİ! 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Çok insani olan sorumluluğu, halkımızın güvenini örseleyen kişiden de bekliyoruz. Bugün halkı üzen yarın buna üzülür. Zaman sağlık sistemini sarsma zamanı değil. Biçme ve temizlik için kullanılan suları hastalığa yol açıp açmaması bakımından gözetiyoruz. Bir süre daha bu suları kullanmamanızı istiyoruz. Musluk suyunu ne zaman içebileceğimizi Hatay Valiliği duyuracak. O zamana kadar musluk suyu şebeke suyu temizlik için kullanılabilecek. Musluk suyunu asla içme suyu olarak kullanmıyoruz." şeklinde açıklama yaptı. 

İlgili Haberler