Son dakika! MHP lideri Devlet Bahçeli milletvekili adaylık başvurusu yaptı

28'nci dönem milletvekili genel seçimleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda seçimlerde Milletvekili adayı olacak olan MHP lideri Devlet Bahçeli adaylık başvurusunu yaptı.
Son dakika! MHP lideri Devlet Bahçeli milletvekili adaylık başvurusu yaptı

Son dakika! MHP lideri Devlet Bahçeli milletvekili adaylık başvurusu yaptı - Ülkemizin gündeminde mayıs ayında yapılacak olan seçimler yer alıyor. Seçimlerle ilgili ayrıntılar netleşmeye başlarken Milletvekili adayları da başvuru yapmaya başladı. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek milletvekili seçimleri için partilerde milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

DEVLET BAHÇELİ ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI

Milliyetçi Hareket PArtisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek 28'nci dönem Milletvekili genel seçimleri için adaylık başvurusunu MHP Genel Merkezi'nde yaptı. MHP tarafından Bahçeli'nin başvurusu hakkında da açıklama yapıldı. MHP tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için adaylık başvurularını bugün Genel Merkezimizde yapmıştır.'' ifadeleri kullanıldı. Konuya ilişkin ise MHP Genel Başkanı Bahçeli'den henüz bir açıklama gelmedi. 

İlgili Haberler