Özkan Yalım CHP'den Uşak Belediye Başkanlığına aday oldu!

Eski CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım bir açıklama yaparak Uşak Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Özkan Yalım CHP'den Uşak Belediye Başkanlığına aday oldu!

Yerel seçimlerin heyecanı Uşak’ta da yaşanmaya başlandı. CHP’de 3 dönem Uşak Milletvekili olarak görev yapan Özkan Yalım Uşak Belediye Başkanlığı için aday olduğunu sosyal medya üzerinden duyurdu. CHP’ye aday adaylığı başvurusu yapacağını açıklayan Özkan Yalım düzenlenecek etkinlikle adaylık açıklamasını kapsamlı bir şekilde yapacak.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

Sosyal medya üzerinden açıklamasını duyuran Özkan Yalım, “2015’den bugüne ülkem ve memleketim Uşak için çalışıyorum. Bu yolda şehrime ve siz değerli hemşehrilerime daha fazla hizmet etmek için Uşak Belediye Başkanlığına talibim!

1989’dan bugüne özlemini duyduğunuz Uşak Belediye Başkanlığını kazanmak için tüm gücümle ne gerekiyorsa yapacağım. Aday adaylığı açıklamamı ve projelerimin tanıtımını 16 Aralık Cumartesi Saat 15.00’da Çağrı Düğün Salonu’nda yapacağım.

Şehrimize yeni bir umut ve yeni bir vizyon getirmek için bu güzel günümde siz kıymetli partililerimi ve hemşehrilerimi görmekten onur duyacağım. Bütün hemşehrilerim davetlidir.” dedi.

KARARI CHP YÖNETİMİ VERECEK!

Eski milletvekili Özkan Yalım Cumartesi günü düzenlenecek etkinlikte hem adaylığını hem de Uşak için projelerini açıklayacak. Uşak Belediye Başkanlığı için Özkan Yalım’ın adaylığını açıklamasının ardından şu anda gözler şimdiden CHP Genel Merkezi’ne çevrildi. CHP yönetiminin takdir etmesi ve Uşak’ta da destek görmesi halinde Özkan Yalım CHP’nin Uşak Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilebilecek. Ancak yapılan tüm başvurular bir arada değerlendirilerek CHP’de belediye başkanları hakkında karar verileceği biliniyor.

CHP’nin Uşak Belediye Başkanlığı için Özkan Yalım’ı kesin aday olarak ilan etmesi halinde Uşak’ta yerel seçimlerin oldukça heyecanlı geçmesi bekleniyor.