Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktor kadrosu güçleniyor!

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ederken hastanede 4 yeni doktorun daha göreve başladıkları açıklandı.
Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktor kadrosu güçleniyor!

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Hastanenin doktor kadrosuna takviyeler yapılırken sağlık hizmetleri çok daha iyi bir şekilde verilebilecek. Uşaklılara hizmet veren hastanede doktor kadrosuna sürekli olarak yeni eklemeler yapılıyor.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından bir açıklama yapılarak doktor kadrosuna 4 yeni takviyenin yapıldığı ilan edildi. Doktorların branşları ve görev alacakları birimler açıklanırken bu haber büyük bir memnuniyetle karşılandı. Uşaklılar artık daha kaliteli bir sağlık hizmeti alma imkanı bulacaklar.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadrosunu genişletmeye devam ederken bugün 4 doktorun daha kadrosuna aldığını duyurdu.

DOKTOR KADROSU GÜÇLENİYOR

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadrosunu genişletmeye devam ederken geçtiğimiz günlerde Ortopedi Bölümüne Op. Dr. Volkan Tural, Patoloji Bölümüne Uzm. Dr. Melis Kılıç, Tıbbi Onkoloji Bölümünde Uzm. Dr. Murat Eser, Tıbbi Onkoloji Bölümünde Uzm. Dr. Murat Eser, İç Hastalıkları Bölümüne Uzm. Dr. Mustafa Murat Mıdık ve Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Bölümüne İse Uzm. Dr. Seren Cerit Öksüz’ü kadrosunu almıştı. Bugün Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi sosyal medyası üzerinden yapılan paylaşımda ise 4 doktorun daha kadrosunu alarak göreve başladığını duyurdu.

4 YENİ DOKTOR HİZMET VERECEK

Yapılan açıklamada yeni kadroya başlayan doktorların görevleri ve isimleri açıklandı. Tıbbi Biyokimya Bölümüne Dr. Öğr. Üyesi Hatice Bozkurt Yavuz, Adli Tabiplik Bölümüne Uzm. Dr. Gökçe Öz Nalbant, Dahiliye Bölümüne Uzm. Dr. Mahmut Can Kılıç ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümüne ise Uzman Dr. Selim Öztürk’ün hastanenin doktor kadrosuna katıldığı duyuruldu.