Oğan'dan Erdoğan'ın Beri taraftakini saymaya gerek bile yok sözlerine yanıt gecikmedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da kendisi gibi cumhurbaşkanı adayı olan diğer üç isim hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oğan'dan ise yanıt gecikmedi.
Oğan'dan Erdoğan'ın Beri taraftakini saymaya gerek bile yok sözlerine yanıt gecikmedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi hakkında "Beri taraftakini saymaya gerek bile yok." şeklindeki ifadelerine Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan'dan yanıt gecikmedi. Oğan "Erdoğan 14 Mayıs'ta çantada ne olduğunu iyi görecektir. Unutma Sn. Erdoğan; cüceyi payız sayarlar" şeklinde konuşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. 

BERİ TARAFTAKİNİ SAYMAYA GEREK BİLE YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da depremzede  vatandaşlar ile iftar programına katıldı. Katılmış olduğu iftar programında önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan cumhurbaşkanı adayı olan üç isim hakkında şu ifadelere yer verdi; 

"Bir tarafta bölücülerin yürü Kemal'i var. Öte tarafta gel Muharrem bulunuyor. Beri taraftakini saymaya gerek bile yok. Tabii bir de ömrünün son 40 yılını belediye başkanı, başbakan, cumhurbaşkanı olarak ülkesine ve milletine hizmete adamış, Türkiye'nin demokrasine ve ekonomisine çağ atlatmış bir kardeşiniz var." şeklinde konuştu. 

SAYIN ERDOĞAN CÜCEYİ PAYIZ SAYARLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sinan Oğan hakkında 'beri taraftakini saymaya bile gerek yok' demesi üzerine Oğan'dan yanıt gecikmedi. Oğan ise Erdoğan'a şöyle yanıt verdi; "Sevgili Türk milleti, Türk milliyetçileri ve Atatürkçülerin adayı Sinan Oğan için Sn. Erdoğan 'saymaya gerek bile yok' demiş. Bu bakış açısı aslında bunların bilinç altının tezahürüdür. Bunlara göre Türk milliyetçilerinin oyu 'zaten çantada kekliktir' ama Sn. Erdoğan 14 Mayıs'ta çantada ne olduğunu iyi görecektir. Unutma Sn. Erdoğan; cüceyi payız sayarlar" diyerek tepki gösterdi. 

İlgili Haberler