Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da iftar programında önemli açıklamalarda bulundu.
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'da iftar programına katıldı. Depremzedeler ile yapmış olduğu iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Depremzedelerimiz, afetin yol açtığı sorunların bir an evvel çözülmesini bekliyor. Cumhur İttifakı olarak beklentileri boşa çıkarmamakta kararlıyız." şeklinde konuştu. 

VAKIFLARIMIZ BU YIL HERZAMANKİNDEN DAHA AKTİF

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asrın felaketiyle mücadele edildiğini ve bu zor günlerde vatandaşların yardımlaşmanın kitabını  adeta yeniden yazdığını ifade etti. Vakıf ve derneklerin bu yıl her zamankinden daha aktif olduğuna değinen Erdoğan Belediyelerin ise depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesinin derdinde olduğunu açıkladı ve ekledi; 

"85 milyonun tamamı dünyada başka hiçbir millete nasip olmayacak bir şuurla depremzedelerimizin yüküne omuz veriyor.Türkiye, bizim iktidarlarımız döneminde hamdolsun her türlü kaybı telafi edecek güce ulaşmıştır. Devletimizin büyüklüğünün, vatandaşımızın emrinde olduğunun en yakın şahidi bizzat Elazığ'dır." şeklinde konuştu. 

BİZİM BU İŞ BİLMEZLERLE KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'da depremzede vatandaşlar ile yaptığı iftara programında Türkiye gündemine dair önemli konuşmalar yaptı. Erdoğan "Biz verdiği sözü göreve geldiğinde unutanlardan değiliz. Biz sözüne sadık, kavline sadık, vaatlerinin sonuna kadar arkasında duran bir Cumhur İttifakı'yız." ifadelerini kullanarak afetin yol açtığı sorunların çözülmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarına şöyle devam etti; "Bizim bu iş bilmezlere kaybedecek ne vaktimiz ne de lüksümüz yok. Depremzedelerimiz bizden hizmet bekliyor. Afetin yol açtığı sorunların bir an evvel çözülmesini bekliyor. Cumhur İttifakı olarak bu beklentileri boşa çıkarmamakta kararlıyız. Allah'ın izniyle şu seçim gündemini de atlattıktan sonra deprem bölgesindeki çalışmalara daha fazla yükleneceğiz." ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler