Müdürleri Uşak’a gitti diye Kütahyalılar bayram ediyor

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can ile Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret bakanlık emri ile koltukları değiştirdi.
Müdürleri Uşak’a gitti diye Kütahyalılar bayram ediyor

Gayret Uşak’a, Can Kütahya’ya İl Müdürü olarak atandı. Ancak, başta Kütahyaspor olmak üzere, Kütahyalılar, sosyal medya sayfalarından Feyzullah Gayret’in Uşak’a atanmasını bayram havasında kutlarken, Uşak’a “Acınız acımızdır” komşu şeklinde ilginç mesajlar gönderdiler.

 

KİMİ GİTTİĞİ YERİ KİMİ GELDİĞİ YERİ SEVİNDİRİRMİŞ

Kütahya Gençlik ve Spor Bakanlığı Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret’i Uşak İl Müdürü, Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can’ı  da Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü olarak yer değiştirdi.

Buraya kadar her şey kurum içi normal bir atama gibi görünürken, Kütahyalılar, sosyal medya sayfalarından müdürleri Feyzullah Gayret’in Uşak’a gitmesini adeta bayram havasında kutlamaya başladılar.

Özellikle Kütahyaspor adına açılmış sayfada çok ilginç kutlamalar yapılıyor. Bu kutlamalardan birisinde Uşak halkına seslenilerek;

ACINIZ ACIMIZDIR KOMŞU!

Sporla ve futbolla hiçbir ilgisi olmayan, liyakatı olmadığı halde torpilli atamayla Gençli,k ve Spor İl Müdür Vekilliği yapan Feyzullah Gayret, Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atandı.

Acın acımızdır. Geçmiş olsun Uşak!”

Şeklinde bir paylaşımda bulunuldu.

Bir başka paylaşımda da Tahir Emre Can’ın atanması kutlanarak, Perşembe günü görevini başına geçmesi beklendiği belirtilmiş ve Kütahya’nın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yönünden yaşadığı şanssızlıkların kırılacağına olan inançları dile getirilmiş.

Kütahyalıların, gidişini şenliklerle kutladığı il müdürü de Uşak’a layık görülmüş.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler