Ekstrem Adrenalin ve Heyecan İsteyen Ulubey İlçesine Gelsin

Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu, ilçesi Ulubey’in ve dünyanın en uzun 2. Kanyonu kabul edilen Ulubey Kanyonları’nı tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Ekstrem Adrenalin ve Heyecan İsteyen  Ulubey İlçesine Gelsin

Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu, ilçesi ve kanyonlarını tanıtmak ve kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla, ilçe ve kanyon çevresinde bisiklet turu düzenledi. Başkan Koçlu, aynı zamanda Macera Parkı’nı da fiilen hizmete açtı.

 

Pazar günü havanın güzel olmasından yararlanan Başkan Koçlu, Ulubey ilçesinden 50 gençle bisiklete binerek önce ilçe içerisinde bir tur attı. Daha sonra Ulubey Kanyonları çevresinde turlayan grup, Çamlık mevkiinde bulunan ve Ulubey Belediyesi’nin girişimleri ile 3,5 milyon TL’ye mal edilen “Macera Parkı’na geldi.

MACERA PARKI HİZMETE AÇILDI

Macera Parkı’nın halka fiilen açılışını gerçekleştiren Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu, Ulubey ve kanyonların tanıtımı için başarılı bir işe daha imza atmanın gururunu yaşadı.

Açılışta konuşan Koçlu; “Güzel ilçemiz Ulubey’de kanyon turizmini geliştirmek amacıyla sabah belediye önünden başlattığımız bisiklet turu ile Çamlık Mesire alanına ulaştık. Halkımız ve Ulubey gençliğinin katılımı ile “Kanyon Macera Parkımız” bugün itibariyle hizmete açılmıştır. Zipline, dev salıncak ve oyun guruplarımız ile sizleri de bu maceraya davet ediyoruz. Ekstrem, adrenalin ve heyecan isteyen tüm misafirlerimizi Bu güzel projemizde emeği ve desteği olan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyor halkımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ulubey halkının kalabalık bir katılım sağladığı açılış sonrası, Macera Parkı’ndaki aletlerle heyecan dolu anlar yaşandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler