Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Erdoğan için destek çağrısında bulundu! İhanet mi edelim?

Memur-Sen Başkanı Yalçın katılmış olduğu toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek çağrısında bulundu.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Erdoğan için destek çağrısında bulundu! İhanet mi edelim?

Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın son zamanlarda kamu çalışanları arasındaki gelir adaletinde bozulmaların olduğunu vurgulayarak 14 Mayıs seçimleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek çağrısı yaptı. Yalçın ufak tefek dargınlıklara pirim verilmemesi gerektiğini söyleyerek şu ifadelere konuşmalarında yer verdi; "Bakın ufak dargınlıklara sakın ha sakın pirim verip yarın ah vah demenin girdabına sıkışmayalım. Biz sayın cumhurbaşkanına şimdi ihanet mi edelim?” şeklinde konuştu. 

GELİR DAĞILIMINDA ADALETSİZLİKLER VAR

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın sendikanın Konya İl Divan Toplantısı'na katıldı. Katılmış olduğu bu toplantıda Türkiye'yi bekleyen 14 Mayıs seçimlerine değindi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana destek çağrısında bulundu. Kamuda gelir adaletinin son zamanlarda bozulduğuna değinen Yalçın gelir dağılımında adaletin sağlanması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Kamuda gelir adaletinin bozulmuş olduğunu söyleyen Yalçın gelir dağılımında adaletin sağlanmak zorunda olduğunu söyleyerek konuşmalarına şöyle devam etti; "Memurun, şefin, hizmetlinin, şube müdürünün, mühendisin, dolayısıyla hepsini baz alıp yukarı doğru bir skala oluşturduğunuzda gelir dağılımlıda adalet bozuldu, işçi memur tartışmasına yeniden dönüyoruz. Bu doğru bir yöntem değil. Onun için memur kesimi olarak gelir dağılımında adalet sağlanmalı demeye devam edeceğiz. Çünkü biz alnımızın terini, emeğimizin karşılığını istiyoruz. Biz kamu denetçisiyiz başkasının hakkını istemiyoruz, beklentimiz bu." diyerek kamu çalışanlarının yanında olduklarını belirtti.

İHANET Mİ EDELİM?

Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan için yapmış olduğu konuşmasında ise bazı öfkelerin  ve kızgınlıkların olabileceğini dile getiren Yalçın durdukları yeri bildiklerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ihanet etmeyeceklerini ifadelerine ekleyen Yalçın bu konu ile ilgili ise şu şekilde konuştu; "Biz Memur-Sen ailesi olarak durduğumuz yeri biliyoruz.

Fanteziye, maceraya yelken açmak, yol almak gibi bir saçmalığın içine girmeyiz. Çünkü diğerlerinin kurduğu cümlenin de farkındayız. Bir sendikacı olarak bir kamu görevlisi olarak genel başkanınız olarak, bakın ufak dargınlıklara, ufak kızgınlıklara, sakın ha sakın pirim verip yarın ah vah demenin girdabına sıkışmayalım. Biz sayın Cumhurbaşkanına şimdi ihanet mi edelim." dedi. 

İlgili Haberler