Mehmet Şimşek'ten Denizli'ye açık çek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün Denizli’de düzenlenen iftar programına katılarak iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi.
Mehmet Şimşek'ten Denizli'ye açık çek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün Denizli’ye bir ziyarette bulundu. Denizli programında bazı temaslarda bulunan Bakan Mehmet Şimşek akşam da iftar programında vatandaşlar ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi. Denizli’nin önemli bir kent olduğunu belirten Bakan Mehmet Şimşek bu kentin büyüme potansiyelinin çok yüksek olduğunu belirtti.

İftar programında protokol yerine vatandaşların yanına masa kurulmasını isteyen Bakan Mehmet Şimşek iftarını da vatandaşlar ile beraber yaptı. Ekonomi olarak Denizli’ye her türlü desteği Ankara’dan verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyleyen Bakan Şimşek kentin potansiyelinin açığa çıkması gerektiğini belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaret ve program için geldiği Denizli’de ilk olarak valiliği ziyaret etti. Şimşek, ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sevindik Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasına konuk olan Bakan Şimşek, vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Protokol için ayrılan kısma oturmayan Bakan Şimşek’in vatandaşların yanına masa kurdurarak iftar yapması dikkat çekti.

“Ben inanıyorum ki Denizli önümüzdeki dönemde ülkemizin en fazla büyüme motorlarından birisi olacak”

İftar yemeğinde vatandaşlara seslenen Bakan Şimşek ise, “Denizli gerçekten üreten bir şehir. Gelişmiş bir sanayi, ticaret ve turizm üssü. Değerli başkanımızın hizmet ve eser siyasetine yakından hepimiz şahidiz. Denizli’nin sanayide daha ileri gitmesi için Ankara’dan her türlü desteği vermek üzere çalışmalarımızı yapıyoruz. Ben inanıyorum ki Denizli önümüzdeki dönemde ülkemizin en fazla büyüme motorlarından birisi olacak” ifadelerini kullandı.

İftar yemeğinin sonrasında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkez’inde iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya iş dünyası temsilcileri, kamu ve özel sektör banka yöneticileri katıldı. Yapılan toplantıda iş dünyasının ekonomi yönetiminden beklentileri görüşüldü.