Kütahya İl Tarım ve Orman Müdür yardımcıları değişti!

Kütahya'da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde görev alan müdür yardımcıları kadrosunda değişikliğe gidildi.
Kütahya İl Tarım ve Orman Müdür yardımcıları değişti!

Yıl sonunun yaklaşması ile beraber resmi kurum ve kuruluşlarda görev ve kadro değişimleri başlarken bu kadro değişimlerinden biri de Kütahya'da yaşandı. Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde görev alan müdür yardımcıları görev değişikliği yapıldı.

Kütahya'da İl Tarım ve Orman Müdür yardımcılıklarında yapılan değişiklik ilan edilirken iki görevde değişikliğe gidildi. Düzenlenen törenle görevlerini devreden müdürlere teşekkür edilirken yeni atanan müdürlere ise hoşgeldin denilerek yeni görevlerine başlamaları tebrik edildi. Yapılan düzenlemede İl Müdür Yardımcısı Mustafa Kurt’un yerine İl Müdürlüğü Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Abdullah Dönmez, Mahmut Bülbül’ün yerine Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Yasin Özçam görevlendirildi

KÜTAHYA'DA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜR YARDIMCILARI DEĞİŞTİ!

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcılıklarında değişiklik yapıldığı bildirildi. Konuyla ilgili İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, önceki İl Müdür Yardımcısı Mustafa Kurt’un yerine İl Müdürlüğü Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Abdullah Dönmez, Mahmut Bülbül’ün yerine Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Yasin Özçam görevlendirildi.

Açıklamada, önceki İl Müdür Yardımcılarına bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür edildi, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarı dilekleri iletildi.

Resmi kurumlarda yıl sonu nedeniyle atama ve tayinler artarken il tarım orman müdürlükleri de bu tayinlerden etkilenen kurumların arasında yer alıyor. Yeni müdür yardımcıları bölgede yer alan ormancılık ve hayvancılık faaliyetlerini desteklemek için çalışmalar yapacak.