İYİ Parti Grubu Belediye Meclisi’nde herkesi ters köşe yaptı

Uşak Belediye Meclisi İYİ Parti Grubu, Mart ayı Meclis toplantısında herkesi şaşırtan bir çıkış yaptı.
İYİ Parti Grubu Belediye Meclisi’nde herkesi ters köşe yaptı

Tolga Pirinçci (Uşak Belediye Meclisi İYİ Partili Üye)

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Tolga Pirinçci, Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve ekibine Uşak’a vermiş olduğu sosyal ve kültürel hizmetler için teşekkür etti. İYİ Parti Grup Başkanvekili Nurten Bakır’da Kayaağıl Termal Tesisleri civarına kafe, restoran, çocuk oyun alanları, hayvanat bahçesi gibi bölgeyi cazibe haline getirecek yapıların kurulmasını önerdi.

Daha önceki toplantılarda muhalif tutumları dikkat çeken İYİ Parti Grubu’nun övgü dolu sözleri ve olumlu önerileri, salonda şaşkınlık yaratsa da takdirle karşılandı.

“Belediyenin sanatsal, kültürel ve sosyal faaliyetleri çok güzel”

Uşak Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı, tüm üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Gündemde görüşülen 20 maddenin tamamlanmasının ardından Uşak Belediye ve Belediye Meclis Başkanı Mehmet Çakın, koltuğu AK Partili Meclis Üyesi Mustafa Yıldız’a bırakarak salondan ayrıldı.

Başkan Yıldız’da ek maddelerin görüşülmesinin ardından oturumu kapattı. Gündem dışı söz alan İYİ Parti Uşak Belediye Meclis Üyesi; “Ben buradan sanatsal, sosyal ve kültürel çalışmaları konusunda Uşak Belediyesi’ni tebrik ediyorum. Başkan Sayın Çakın ve Belediye bu konuda gerçekten çok güzel çalışmalar yapıyor. Atakule’nin oradaki Genç Kuşak için de çok güzel olmuş. Kutluyorum” dedi.

“Kayaağıl bölgesine gelir getirici cazibe merkezleri yapılsın”

Başkan Yıldız’dan söz alan İYİ Parti Grup Başkanvekili Nurten Bakır, “Anladığım kadarı ile Kayaağıl termal Tesisleri onarım yapılarak yeniden hizmete açılacak. İYİ Parti grubu olarak, termal tesislerin bulunduğu bölgeye; restoranlar, kafeler, çocuk oyun alanları ve çocukları üretme teşvik etmek için tarım üretim alanları ve hayvanata bahçesi yapılmasını istiyoruz. Bölgenin cazibe merkezi olması için bu tür çalışmalar yapılmasının gelir getireceği kanaatindeyiz” ifadesini kullandı.

 (SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler