Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı Habertürk'ten ayrıldı

Habertürk gazetesi yazarı Altaylı Habertürk'ten ayrıldığını açıkladı.
Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı Habertürk'ten ayrıldı

Habertürk gazetesi yazarı ve Teke Tek programının sunucusu Fatih Altaylı yapmış olduğu açıklamada Habertürk'ten ayrıldığını dyurdu. Habertürk'te Teke Tek  programının sunuculuğunu yapan Fatih Altaylı Habertürk'ten ayrıldığını açıkladı. Fatih Altaylı gazetedeki son köşe yazısında bunu duyurdu.

Habertürk'ten ayrıldı. Altaylı aldığı kararı bugünkü köşe yazısında duyurdu. Altaylı Habertürk'ten ayrıldığını şu sözler ile kamuoyuna açıkladı; "Bana katlanan herkese teşekkürler" başlığı ile yazmış olduğu son köşe yazısında belirtti. 

YOLLARI AYIRMAYA KARAR VERDİK 

14 Mayıs seçimlerinin ilk turunun bitmesi ve seçimlerin ikinci tura kalması ile birlikte Habertürk'ten ayrılmaya karar veren Altaylı Türkiye'nin yeni bir dönemece girdiğini söyleyerek şu ifadeler ile ayrıldığını duyrudu; "Türkiye yeni bir dönemece girerken, dost dediğim birine daha fazla dert olmamam gerek herhalde. Benim özgürlüğüm, onun yükü olmamalı. Bu yüzden de aslında bir süredir kafamda olan bir şeyi hayata geçirmenin zamanı geldiğine inandım. Ve dün 15 yıldır çok yakın çalıştığım ve güvendiğim Sevgili Kenan Tekdağ'la konuştuk. Yolları ayırmaya karar verdik" şeklinde konuştu. 

Altaylı yazısının devamında ise şu a nda ne yapacağına henüz karar vermediğini açıkladı. Uzan ya da kısa bir tatil yapabileceğini söyleyen Altaylı kendi köşemde kendi halimde bir şeyler yazabilir diyerek sonrasında neler olacağını bilmediğini ifade etti. Altaylı bir süre kendi sitesinden yazmaya devam edeceğini de ifadelerine ekledi. 

İlgili Haberler