Güneş; Yalım’ın dünyadan haberi yok

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın “Ödenek olmadığı için 2022 yılında çevre yolu yapılmayacak” açıklamasına tepki gösterdi.
Güneş; Yalım’ın dünyadan haberi yok

Güneş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştüğünü, Uşak çevre yolu içi 200 milyon TL ödenek ayrıldığını, Uşak-Ulubey ve Eşme karayollarının 2022 yılında tamamen biteceğini, Yalım’ın dünyadan haberi olmadığını açıkladı.

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın, sosyal medya sayfasından yaptığı; “Ödenek olmadığı için Uşak’ın 30 kilometrelik çevre yolu ve Eşme-Ulubey ve Ulubey Uşak karayollarının 2022 yılında tamamlanamayacağı yönündeki açıklamalarına AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’ten tepki geldi.

Güneş; “Sayın Yalım’ın dünyada haberi yok. Uşak’ın çevre yolu ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu ile görüşmelerde bulundum. Uşak çevre yolu için 2022 yılında 200 Milyon TL ödenek ayrıldı.

Bu yılsonunda çevre yolunun, OSB Tekstil – Gediz kavşağından, Uşak Deri OSB-Sivaslı yol ayırımına kadar olan kısmı tamamlanmış olacak.

Eşme-Ulubey ve Ulubey-Uşak karayolları ise zaten tamamlanmış durumda. Oralara da 2022 yılı için ödenek ayrıldı. Bu yollarımıza sadece sıcak asfalt atılacak ve 2022 yılsonu itibarıyla buradaki tüm işlemler tamamlanacak” şeklinde bilgi verdi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

TIKLA: https://www.usakgundem.com/politika/yalim-cevre-yoluna-2022-yilinda-odenek-yok-h9789.html