DEVA Uşak İl teşkilatında büyük sürpriz

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokratik ve Atılım Partisi (DEVA) kurucu İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı istifa etti.
DEVA Uşak İl teşkilatında büyük sürpriz

Taşlı, ticari işlerinin yoğunluğu nedeni ile görevi devretmek zorunda kaldığını, partinin başka kademelerinde verilen her görevi seve seve yerine getirmeye çalışacağını söyledi.

 

Çiçeği burnunda genç Başkan Yusuf Burak Erol da, Taşlı’ya teşekkür ederek aldığı emanet bayrağı en üst seviyelere çıkarmak için tüm gücü ile çalışacağını kaydetti.

Yaklaşık bir yıl önce Uşak’ta DEVA Partisi’ni kuran iş insanı Mehmet Ali Taşlı, sürpriz bir kararla il başkanlığı görevinden istifa ederek koltuğunu DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Avukat Burak Yusuf Erol’a bıraktı.

“BANA VERİLEN HER GÖREVİ YAPARIM”

İstifasının nedeni olarak ticari işlerinin yoğunluğunu işaret eden Taşlı, “Partimin il başkanı olarak bir yıldır yoğun bir şekilde çalıştım. Elimden geleni yaptım. Ancak, ticari işlerimin çoğunluğu ve İzmir’de yeni bir işe girecek olmam nedeni ile il başkanlığı görevime yeterince zaman ayırmayacağımı düşünerek istifa kararı aldım” dedi.

Taşlı, “Ben DEVA Partisi’nin her kademesinde bana verilecek olan her türlü görevde yer almaya daima hazır olacağım. bu geçici bir ayrılık olacak. Yeni atanan il başkanımıza da başarılar dilerim” diyerek sözlerine son verdi.

“PARTİ BAYRAĞINI ZİRVEYE DİKECEĞİZ”

Geçtiğimiz Eylül ayında DEVA Partisi genel merkezi tarafından Uşak merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Avukat Yusuf Burak Erol, 2 ay sonra yine genel merkez tarafından DEVA Partisi Uşak il Başkanı olarak atandı.

Çiçeği burnunda Başkan Erol, “Öncelikle ilimizde partimizi kuran ve başkan olarak yaklaşık bir yıldır hizmet veren Kıymetli Kardeşim Sayın Mehmet Ali Taşlı’ya partimize sunduğu katkılarından dolayı çok teşekkür diyorum.

Bize emanet edilen parti bayrağını bundan sonra en yükseğe dikmek için gece gündüz bütün partili arkadaşlarımla birlikte çalışacağım. Ayrıca beni Uşak İl başkanlığı gibi çok önemli ve kutsal bir göreve layık gören Genel Başkanımız sayın Ali Babacan, genel başkan yardımcılarımız ve tüm genel merkez yöneticilerimize de çok teşekkür ediyorum. Onların bu teveccühüne layık olacağım” şeklinde konuştu.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler