Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek görüşmesi sona erdi! Ardından AK Parti'den açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek görüşmesi sona erdi! Ardından AK Parti'den açıklama geldi

Son dakika gelen habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında yapılan görüşmenin ardından AK Parti Sözcüzü Ömer Çelik tarafından açıklama yapıldı. AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan görüşmenin ardından yapılan açıklamada AK Parti Sözcüsü Çelik ekonominin başına geçirilmesi konuşulan Mehmet Şimşek'in aktif siyaseye dönmeyi düşünmediğini açıkladı ve şöyle devam etti; 'Kendisi her konuda destek vermeye hazır olduğunu söyledi.' dedi. 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerin yaklaşması ile kulislerde hareketlilik başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimleri yeniden kazanması durumunda ekonominin başına geçirilmesi planlandığı iddia edilen eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in aktif siyasete girme gibi bir niyetinin olmadığı AK Parit Sözcüsü Ömer Çelik tarafından açıklandı. 

HER TÜRLÜ KATKIYI VERECEĞİNİ SÖYLEDİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski Maliye Bakanı Mehmet Çelik arasında yapılan görüşmenin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Çelik söz konusu görüşme sonrasında görüşülen konular ile ilgili detayları açıkladı.

Çelik; "Mehmet Bey'in gelmesi olağanüstü bir gündem değil. Kendisi değerli bir arkadaşımız. Sık görüştüğümüz değerli bir kardeşimiz. Normal bir gündem. Aday olacak mı diye merak ediyorsunuz. Siyasetten ayrıldıktan sonra pek çok işle meşgul. İş dünyasında da yürüttüğü işler var. Mehmet Bey aktif siyaseti düşünmüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın beyan ettiği her konuda hazır olduğu, her türlü katkıyı vereceğini bir kere daha ifade etti." şeklinde konuştu. 

İlgili Haberler