CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi ziyareti ertelendi

Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi ziyaret edeceği tarih ertelendi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi ziyareti ertelendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi 18 Mart tarihinde yapacağı ziyaret ertelendi. Bu ziyaretin ertelendiğini ise HDP açıkladı. HDP tarafından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdarloğlu'nun HDP'ye yapacak olduğu ziyaretin program yoğunluğundan dolayı ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapılacak seçimlerin öncesinde HDP'ye yapacağı ziyaret ileri bir tarihe ertelendi. HDP tarafından yapılan açıklamada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yoğun programından dolayı görüşmenin ertelendiği açıklandı. Normal şartlarda 18 Mart günü saat 13.00'te yapılacak olan görüşme ileri bir tarihi ertelendi. 

HDP ZİYARETİ ERTELENDİ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 18 Mart tarihinde HDP'yi ziyaret edecekti. Fakat bugün HDP tarafından yapılan açıklamada Kılıdaroğlu'nun HDP'ye yapacak olduğu ziyaretinin ertelendiği açıklandı. HDP tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde oldu; "Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun partimize ziyareti program yoğunluğundan dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir." denildi. 

ELBETTE HDP'Yİ ZİYARET EDECEĞİM

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapmış olduğu açıklamada 'Elbette HDP'yi ziyaret edeceğim, Cumhurbaşkanı adayı olarak tüm Türkiye'nin 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım iddiasında olarak tüm partileri ziyaret etmem zaten demokrasinin gereğidir. HDP'ye ziyaret etmemde ne sakınca olabilir?" ifadelerini kullanarak Sancar'ın çağrısını yanıtlamıştı. 

İlgili Haberler