CHP İzmir Foça'dan istifa kararı!

CHP’de oldukça sancılı geçen yerel seçimler için aday belirleme süreci istifaları da beraberinde getiriyor. Son olacak İzmir Foça İlçe Başkanı Esen Çeşmeci ile 8 yönetici arkadaşı istifa etti.
CHP İzmir Foça'dan istifa kararı!

Türkiye’de yerel seçimlerde en çok tartışma yaşanan siyasi parti CHP olmaya devam ediyor. Özellikle CHP İzmir’de belediye başkan adayları ile belediye meclisi listeleri büyük tartışmalara neden oldu. Bundan dolayı çeşitli istifa kararları alınırken son olarak istifa haberi de Foça’dan geldi.

Foça Belediye Meclis Üyeliği listesini beğenmeyen İlçe Yönetimi tepki istifası kararı aldı. CHP Foça İlçe Başkanı Esen Çeşmeci ve yönetim kurulundaki 8 arkadaşı istifa ettiklerini açıkladılar. İstifa kararının CHP Genel Merkezi’ne iletildiği bildirilirken CHP’nin en güçlü olduğu kent olan İzmir’den gelen haberler moral bozmaya devam ediyor.

İSTİFA KARARI ALDILAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından açıklanan İzmir'deki Foça Belediyesi Meclis üyeliği listesi krize sebep oldu. Foça İlçe Başkanı Esen Çeşmeci ve Yönetim Kurulu üyesi 8 kişi istifa etti.

CHP'de yerel seçimlere sayılı günler kala başlayan istifa dalgası sürüyor. CHP tarafından açıklanan İzmir’deki Foça Belediyesi Meclis üyeliği listesi krize döndü. Listeye tepki gösteren CHP Foça İlçe Başkanı Esen Çeşmeci ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Işık Ergin, Poyraz Aksoy, Hasan Ercan, Birtan İskit, Meryem Ertürk, Ayla Gülay, Nevin Acar ve Fahrettin Elvanlar görevlerinden istifa etti. İstifa dilekçesinin İzmir İl Başkanlığı ve CHP Genel Merkezi'ne gönderildiği öğrenildi.