Aydın'da Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayları tanıtıldı!

Aydın’da Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlere hangi adaylar ile gireceği belli oldu. Adayların tanıtımı için Aday Tanıtım Töreni yapıldı.
Aydın'da Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayları tanıtıldı!

Siyasette yerel seçim heyecanı illere yayılmaya başladı. Cumhur İttifakı tarafından belirlenen belediye başkan adayları il il açıklanıyor. Aydın’da da Cumhur İttifakı’nın adayları bugün belli oldu. Aday Tanıtım Töreni yapılırken bu törene AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala da katıldı.

Aydın’da Cumhur İttifakı ağırlıkla AK Parti ile seçimlere girecek. Sadece 5 ilçede MHP’li isimler aday olarak gösterildi. Aydın’da seçim başarısı hedefleyen AK Parti’nin en büyük hedefi ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak olarak belirlendi. Aydın’da uzun bir süredir büyükşehirde seçimleri CHP kazanıyor. Bu sefer bir seçim başarısı hedefleniyor.

Aydın’da Cumhur İttifakı'nın büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı. Tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Aydın şehrinin geleceği için başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş olmak üzere Cumhur İttifakının belediye başkan adaylarını halka emanet etti.

AYDIN’DA ADAYLAR AÇIKLANDI!

Yapılan konuşmaların ardından adaylar tek tek sahneye çağrılıp tanıtıldı. Aydın’da Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediyesi’nde AK Partili Mustafa Savaş, Buharkent’te mevcut başkan Mehmet Erol, Bozdoğan’da mevcut başkan Ufuk Altıntaş, Nazilli’de eski belediye başkanlarından Esat Ergüler, Kuyucak’ta Metin Ertürk, Kuşadası’nda eski CHP’li Belediye Başkanı olan AK Partili Mehmet Esat Altungün, Didim’de Kadri Kabak, İncirliova’da bir süre önce İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen mevcut Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Karpuzlu’da mevcut Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Koçarlı’da mevcut Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Çine’de Ali Dinçer, Köşk’te mevcut Belediye Başkanı Nuri Güler, Yenipazar’da da Kıvanç İşbilen ile sandığa gidileceği açıklandı.

Cumhur İttifakı'nın Efeler, Germencik, Sultanhisar, Karacasu ve Söke’de seçimlere MHP’li başkan adayları ile seçime gireceği belirtilirken Efeler’de Burak Pehlivan, Germencik’te Halit Germen, Sultanhisar’da Hüseyin Özer, Karacasu’da mevcut Belediye Başkanı Mehmet Erikmen ve Söke’de Tekin Yavuz, ittifakın MHP’li başkan adayları oldu.