AK Parti Kütahya ilçe belediye başkan adayları 2024 listesi açıklandı!

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için adaylar tek tek belli olmaya devam ederken AK Parti Kütahya ilçe belediye başkan adayları belli oldu.
AK Parti Kütahya ilçe belediye başkan adayları 2024 listesi açıklandı!

AK Parti'nin Kütahya ilçe belediye başkan adayları gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı ile açıklandı. 2023 senesinin Mayıs ayında yapılan genel seçimlerin ardından partiler yerel seçimler için çalışmalara başlamıştı.

Bu sene tüm partilerde aday belirleme süreci daha önceki seçimlere göre gecikirken ilçe belediye başkan adayları seçime kısa süre kala açıklanmaya başlandı. Bu illerden biri de Kütahya oldu. AK Parti Kütahya ilçe belediye başkan adayları için belirlenen isimler halka ilan edildi.

KÜTAHYA İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İSİM LİSTESİ 2024 AÇIKLANDI!

Kütahya'da AK Parti'nin ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Açıklamaya göre, Altıntaş Murat Koyak, Aslanapa Necati Kulik, Çavdarhisar Bekir Kocaman, Domaniç Ahmet Özoğul, Dumlupınar Ali Bursa, Emet Ali Ceyhan, Gediz Muharrem Akçadurak, Hisarcık Fatih Çalışkan, Pazarlar Bilal Demirci Simav Ahmet Kulat, Şaphane Hasan Basri Mete ve Tavşanlı Ali Özden.

Adayların isimlerinin netlik kazanmasıyla beraber Kütahya'da seçim havasına girildi. Adaylar bulundukları ilçede en yüksek oyu alarak 31 Mart tarihinde sandıktan birinci çıkmak ve belediye başkanı olmak için halkı ikna etmeye çalışacak. Adayların projeleri ve seçim vaatleri de vatandaşların oyunun rengini belirleyecek.